The news is by your side.

Studiu: Spirulina activează celulele naturale care luptă împotriva cancerului

0

Spirulina este o algă bogată în substanțe nutritive, descoperită în lacurile alcaline din America de Sud și Africa. Până să-i fie descoperite toate secretele, această plantă a constituit parte importantă din regimul alimentar al numeroaselor comunități locale.

La începutul anilor 70, au fost realizate primele studii referitoare la spirulină și apoi a fost transferată în sfera suplimentelor naturale. Odată cu dezvoltarea tehnologică, oamenii de știință au ridicat spirulina la rangul de panaceu. Acest fapt se datorează proprietăților sale incredibile de vindecare.

Recent, cercetătorii au descoperit un compus, conținut de spirulină, care este capabil să detecteze celulele canceroase, încă din stare incipientă, și apoi să le ucidă. Acest compus lucrează în cel mai simplu mod posibil, odată ajuns în organismul uman activează sistemul natura de apărare împotriva celulelor canceroase și astfel boala nu se mai poate dezvolta.

Specialiștii din cadrul Departamentului de Microbiologie și Imunologie din cadrul Universității Hokkaido din Japonia, au realizat studiul prin care se confirmă că spirulina activează celulele naturale ucigașe, care luptă împotriva cancerului. Studiul a fost efectuat pe o serie de șoareci de laborator cărora li s-a introdus suplimentul de spirulină în condițiile în care aceștia dețineau numeroase țesuturi cancerigene.

Stupefiați, oamenii de știință japonezi au realizat că încă de la prima doză de spirulină, așa numitele celule ucigașe naturale au fost activate și organismul lupta singur împotriva maladiei. S-a mai constata și faptul că nivelul de citotoxicitate din organismul șoarecilor a crescut extrem de mult. Acest fapt a fost cel care a indicat că organismul se pregătea pentru câștigarea luptei împotriva celei mai cumplite maladii care există în prezent.

spirulina Studiu: Spirulina activează celulele naturale care luptă împotriva cancerului

În afară de lupta împotriva cancerului, consumul zilnic al spirulinei aduce multe alte beneficii. Printre acestea se numără: conţine toţi acizi graşi esenţiali, are de 7 ori mai mult calciu decât laptele, are de 6 ori mai multe proteine decât ouăle, bogată în fitonutrienţi si antioxidanţi, întăreşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte digestia, reduce oboseala, creşte rezistenţa fizică, este detoxifiant natural, creşte energia organismului, controlează apetitul, menţine sănătatea sistemului cardiovascular, contribuie la sănătatea ficatului şi a rinichilor, bun antiinflamator.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și