Stiinta

Studiu socant: Traim intr-un Univers simulat virtual!

Un studiu realizat de o echipă de cercetători din cadrul Universității din Bonn ridică numeroase semne de întrebare cu privire la natura Universului. Studiul, extras din proiectul „Matrix Revealed”, demonstrează că razele cosmice sunt supuse unei schimbări ciudate, din care se emană o energie necunoscută. Această concluzie bizară i-a împins pe oamenii de știință să remodeleze întreg comportamentul razelor cosmice și să susțină că natura Universului este una artificială.

Structura Universului a fost comparată cu mai multe zăbrele așezate una lângă alta, ca și cum o simulare care proiectează holograme reflectă realitatea în care trăim. Cu alte cuvinte, există un soft care proiectează toate imaginile existente în mediul bidimensional al Universului în care suntem închiși.

Cercetătorii germani au făcut o analogie între mediul global proiectat de un televizor, în care fiecare pixel cu o structură fixă proiectează o bucată din imagine și zăbrele din Univers care au același rol. Această structură universală bazată pe o mare simulare se mai regăsește și în textele sacre tibetane, care sugerau ideea că totul în jurul nostru este doar o iluzie și doar conștiința omul este reală. Aceste texte nu sunt la îndemâna oricui, din motive lesne de înțeles, dar această idee este baza pe care s-au ridicat învățăturile budiste.

De asemenea, există și un principiu budist care se referă la „vizualizarea divinității„. Maestrul îi va propune elevului său să intre în contact cu divinitatea și să și-o imagineze precum un prieten apropiat. Elevul trebuie să-i ceară sfaturi ori de câte ori trebuie să ia o decizie importantă. Relația dintre elev și prietenul imaginar sub forma divinității trebuie să fie una strânsă, dar atunci când se ajunge la un anumit punct, profesorul îi ordonă elevului să elimine acest prieten imaginar din viața sa. Astfel, învățăcelul realizează cele două aspecte ale vieții: creația și distrugerea. Mai presus de aceste două aspecte, va realiza că întreaga realitate este este o iluzie indusă de creier sau creierului.

iluzie - Studiu socant: Traim intr-un Univers simulat virtual!

Dacă procesul s-a desfășurat conform regulilor, atunci elevul va fi capabil să se ridice dincolo de aceste zăbrele care formează holograma universală și să vadă cu exactitate realitatea.

Oamenii de știință cred că tibetanii au fost capabili să vadă aceste zăbrele ale hologramei bidimensionale, fapt pentru care au dezvoltat tehnici pentru a pătrunde dincolo de ele. Este de-a dreptul ciudat cum evoluția științei duce omenirea la concluzii care erau certe cu mii de ani în urmă. Și atunci, nu putem să ne întrebăm decât dacă omenirea evoluează cu adevărat sau pur și simplu se învârte într-un cerc vicios din care nu va putea ieși niciodată?

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top