Descopera

Studiu: Faraonii din Egipt, rezultatul ingineriei genetice extraterestre

Un studiu, realizat de o echipă de specialiști, în decursul a 7 ani, ridică numeroase semne de întrebare cu privirea originii faraonilor din Egiptul Antic. Specialiștii sugerează voalat că nu exclud posibilitatea ca faraonii să fi avut legături strânse cu diverse specii extraterestre.

Studiul este unul senzațional și s-a întins pe o perioadă de 7 ani, în care oamenii de știință au reușit să cartografieze genomul a 9 faraoni. În acest fel s-a ajuns la concluzia că aceștia nu erau în totalitate oameni și se crede că dețineau gene extraterestre. Întrebarea care stă pe buzele specialiștilor este: faraonii din Egiptul Antic au avut origini extraterestre sau au fost manipulați genetic?

Bineînțeles că este extrem de greu ca cineva să ofere un răspuns clar acestei întrebări, dar dacă ne aducem aminte de celebra frază pe care Akhenaton o rostea ori de câte ori venea vorba despre supremația cerurilor, atunci putem să ne facem o imagine de ansamblu.

„Există un singur Dumnezeu, Tatăl meu. Pot să-l văd atât ziua, cât și noaptea.”, le sugera Akhenaton supușilor săi.

Specialiștii care au participa la studiul în cauză sugerează că ADN-ul faraonilor prezintă anumite diferențe față de cel al oamenilor. Acestea sunt majore și probabil că astfel se explică și trăsăturile ciudate pe care le-au prezentat faraonii studiați.

Mai mult de atât, atunci când s-a încercat descoperirea părinților lui Akhenaton, acest lucru s-a dovedit imposibil pentru că mama faraonului este de negăsit. Mai mult de atât, specialiștii au încercat să definească cele mai bizare trăsături ale faraonului cu ajutorul sindromul Frohlich, sindromul Klinefelter, sau sindromul Marfan. Nici așa nu s fost posibil. În cele din urmă, s-a născut ideea că de fapt Akhenaton a fost rezultatul ingineriei genetice a unei specii extraterestre, care s-a implicat de nenumărate ori în societatea egipteană.

loading...

Oamenii nu sunt de pe Pământ

Cei mai mulți dintre cercetători au ajuns la fascinanta concluzie că oamenii nu sunt de pe Terra. Unul dintre ei, Dr. Ellis Silver, a publicat o carte în care explică cu lux de amănunte acest aspect. În primul rând Silver sugerează ideea că toți oamenii sunt bolnavi cronici. Nu există om 100% sănătos și acesta este principalul aspect care sugerează că niciodată omul nu se va acomoda cu condițiile de pe Terra.

Creatorii noști ne-au adus dintr-un loc necunoscut din univers pentru că au avut motive bine întemeiate. Ne-au creat condiții cât mai optime pe o planetă unde viața în forma sa avansată nu era posibilă și apoi ceva s-a întâmplat pentru că în ziua de astăzi părem abandonați.

akhenaten - Studiu: Faraonii din Egipt, rezultatul ingineriei genetice extraterestre

Un alt motiv pentru care Silver crede că originile umane se regăsesc pe o altă planetă este durerea de spate cu care se confruntă tot mai mulți oameni. Inițial, oamenii au trăit pe o planetă unde gravitația era una mult mai mică, pentru ca apoi să se trezească într-un mediu puțin mai ostil.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top