Descopera

Structuri extraterestre filmate de Neil Armstrong, în 1969, pe Lună (video)

Un filmuleț prezentat pe Youtube, realizat de Neil Armstrong, în 1969, pe Lună, arată numeroase structuri de origine extraterestră.

Luna este în atenția mass media de acum 50 de ani. Încă de la prima misiune, pe care a realizat-o omul pe Lună, s-au născut numeroase teorii conform cărora o specie extraterestră ocupă satelitul planetei noastre.

De asemenea, se mai spune că acolo există numeroase structuri sau baze pe care specia extraterestră în cauză le folosește.

Aceste informații prețioase sunt ascunse de NASA și după câteva misiuni, extratereștri ne-au interzis să mai punem piciorul pe Lună.

Mai mult de atât, numeroși dintre astronauții care au ajuns pe Lună, au declarat oficial sau nu că acolo au văzut extratereștri și ca le-a fost interzis să vorbească despre asta.

Filmulețul în cauză, nu se știe cum a ajuns pe internet, dar se pare că a fost filmat chiar de celebrul astronom Neil Armstrong, în 1969, pe Lună. Claritatea imaginilor nu este una foarte buna, dar se pot vedea numeroase structuri de culoare albă.

Acestea sunt bazele extraterestre pe care NASA le ascunde de ochii curioși ai publicului larg.

Cu toate acestea, imaginile sunt de-a dreptul șocante, pentru că dacă sunt reale, așa cum susține cel care a publicat filmul pe Youtube, atunci un secret imens a fost spulberat și nimeni nu mai poate contesta că Luna, de fapt, aparține unei civilizații extraterestre, care supraveghează Terra din îndepărtare.

Dr. Franklin Roach scria într-una dintre cărțile sale, că în urma analizei celor mai importante fotografii ale zborurilor spre Lună, a putut identifica numeroase ONZ-uri care însoțeau navetele spațiale. Acest fapt este unul de-a dreptul uimitor, în condițiile în care nimeni de la NASA nu a suflat nicio vorbă cu privire la acest aspect.

baze-extraterestre-pe-luna Structuri extraterestre filmate de Neil Armstrong, în 1969, pe Lună (video)

Lan Fleming, om de știință american, a analizat diverse fotografii capturate în timpul misiunii Columbia. Acestea au fost realizate cu o tehnologie de fotografiere dincolo de spectrul luminii și conform specialistului american, se ot vedea numeroase nave extraterestre care roiesc în jurul navetei spațiale.

loading...
Comments
To Top