Take a fresh look at your lifestyle.

Straniile profetii ale lui Arsenie Boca

0

Arsenie Boca a realizat o serie de profeții cu privire la România. De la moartea sa, din anul 1989, aceste profeții au început să se împlinească întocmai cum le-a lăsat moștenire urmașilor săi.

Arsenie Boca s-a născut în anul 1910 în Hunedoara. Fiind un copil singuratic şi-a găsit alinarea în religie. În timp ce ceilalţi copii de vârsta să aveau preocupări comune, Arsenie Boca era atras de filosofie, foarte multe întrebări existenţiale măcinându-i copilăria. A încercat, în prima ipostază, să-şi găsească răspunsurile în filosofii moderni, după care şi-a oferit sufletul religiei.

Arsenie Boca a făcut mai multe profeţii, unele dintre ele fiind de-a dreptul impresionante pentru că s-au referit la evenimentele petrecute în 11 septembrie în SUA, căderea comunismului în România dar şi la navetă Discovery. Cele mai multe dintre profeţiile sale se afla pictate la biserică din Drăganescu, care grăiesc şi în ziua de astăzi viziunile profetului.

Arsenie Boca – Căderea zdrenţei comunismului

O altă profeţie ciudată a lui Arsenie Boca se referă la căderea zdrenţei comunismului care va fi înlocuită de steaua cu şase colţuri, a anarhiei. Atunci va fi vai şi amar de întreaga lumea, iar dezordinea şi anarhia va pune stăpânire pe întreg Pământul.

Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii?”. Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut şi i-a spus maiorului să-l ia şi să nu-l mai vadă.

Loading...

România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria

Mai există şi alte profeţii făcute de Arsenie Boca, care nu au fost niciodată pictate, dar sunt cunoscute doar de anumite persoane. Una dintre ele se referă la faptul că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, iar după aceea, aceste tari vor fi lovite de bolovani de foc. O altă susţine că Bucureştiul mai are dreptul la o singură greşeală,s-a ouat de două ori, iar a treia oară o să dispară de pe harta pământului”, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate s-au strâns acolo.

Apocalipsa omoară oamenii lent

Arsenie Boca a mai avut o profeţie stranie, între anii 1945-1946, când a povestit apropiaţilor săi despre sfârşitul lumii. Apocalipsa nu o să vină aşa cum ne imaginăm noi, că toţi o să murim dintr-o dată, ci sfârşitul se va produce încet, oamenii o să moară pe rând, în timp ce unii îşi găsesc sfârşitul în războaie, alţii vor muri de înec, accidente sau boli necunoscute.

Profeții – Cutremurul din Bucureşti

Preotesele Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel au povestit că au fost martore la o discuţie dintre Arsenie Boca şi o femeie din Capitală, care îl vizitase.

Arsenie Boca

„I-a spus acesteia că pe Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente, iar când se va oua a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, deoarece acolo forfotesc păcatele”. Cele două preotese spuneau că Arsenie Boca le dezvăluia cum va arăta sfârşitul lumii. „Într-o parte de lume vor fi războaie, în altă parte cutremure, în alta înecări, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute şi fără leac”. Ele relatau că duhovnicul le spunea acest lucru în primii ani ai regimului comunist. „Toate aceste semne ni le-a proorocit părintele Arsenie prin anii 1945 – 1946 şi ne-a tălmăcit din Biblie de la Apocalipsă, că se va ridica de la răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca din carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul ăsta va fi ales ca grâul din pleavă”, Informau autorii cărţii „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

loading...