Strania legatura intre cutremurele din ultima perioada si sunetele misterioase din interiorul Pamantului

Un balon științific trimis de către studenții americani, în spațiu, a înregistrat niște sunete bizare, care proveneau din interiorul Pământului. Altitudinea la care a zburat acest balon a fost de 36 de kilometri. Este vorba despre un melanj de sunete ascuțite, bocănituri și gemete lugubre, pe care Pământul le emite.

Aceste sunete sunt denumite infrasunete atmosferice și au o frecvență mai mică de 20 de Hz. Sunetele nu pot fi percepute de urechea omului. Specialiștii americani susțin că aceste infrasunete sunt determinate de cutremure, tsunami, erupții vulcanice, uragane sau de cataclisme naturale care vor urma. Aceste sunete premerg astfel de fenomene.

Cercetătorii sunt îngrijorați de faptul că aceste infrasunete sunt mai intense și cu un grad de repetabilitate foarte ridicat. Ceea ce este și mai îngrijorător, este faptul că specialiștii nu au mai înregistrat astfel de sunete, de foarte mulți ani. Opt ore a zburat balonul, timp în care sunetele au fost permanente și foarte intense.

Începând cu anul 2011, în mai multe țări ale lumii, locuitorii au putut auzi zgomote sinistre care veneau din atmosferă. Ceea ce este interesant este faptul că aceste zgomote sunt identice ca intensitate și ca frecvență. atât în Mexic, Franța sau Canada. Statul canadian a alocat zeci de milioane de dolari, pentru a descifra cauza acestor sunete. Deocamdată, specialiștii nu au ajuns la un răspuns final.

Ei consideră că este un proces energetic care se situează pe o scară foarte ridicată, ca intensitate. Unii specialiști emit ipoteza conform căreia erupțiile solare transmit un flux mare de energie și că acestea ar fi cauzele producerii unor astfel de sunete. Începând cu anul 2011, activitatea solară a crescut foarte mult, depășind previziunile specialiștilor.

În 5 aprilie 2015, în New Jersey, dar și în Franța, populația a auzit zgomote bizare, pe parcursul întregii zile. Locuitorii din New Jersey susțin că zgomotele care vin din interiorul Pământului sunt ca un muget.
Au fost și mișcări de teren, care au dus la avaria mai multor locuințe. Unii specialiști americani susțin că aceste sunete sunt cauzate de gheața care s-a format în interiorul Pământului și care a început să se sfărâme.

Loading...

Alți specialiști resping această teorie, spunând că în luna aprilie nu mai putem vorbi de gheață în interiorul scoarței. Primele sunete emise de Pământ și care au fost consemnate în documente, datează din anul 1854, când scriitorul american Fort, aflat într-o vizită în Anglia, a consemnat acest fenomen într-un document. Timp de două ore, populația din Anglia a putut auzi sunete puternice care veneau din interiorul Pământului, la o frecvență de două minute.

cutremur

Zgomotele semănau ca un tir de artilerie. El a consemnat în acel document că pe perioada celor două ore, pe cer au apărut nori de formă umanoidă. Mulți se întreabă dacă aceste sunete prevestesc Apocalipsa.
Cert este un lucru, după aceste sunete sumbre, pe glob s-au produs cutremure foarte puternice, în diverse colțuri ale lumii.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și