Mistere

X-Files

Stewart Swerdlow: “Oamenii sunt creația a 12 rase de extratereștri”

5views

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost curioși să descopere misterul vieții. Inițial, procesul creației a fost atribuit zeilor, veniți din cele mai îndepărtate locuri ale Universului, după care în locul acestor divinități a fost luat de către un Dumnezeu a tot puternic, pentru ca în zilele noastre noi teorii să prindă contur.

Pentru simplul fapt că teoriile anterioare ale creației nu sunt suficient de credibile sau pur și simplu nu au fost niciodată dezvoltate pe deplin, odată cu venirea noului mileniu diferite teorii au început să se nască. La început păreau desprinse din cărțile de povești sau din filmele SF, dar știm foarte bine că nimic nu se poate naște fără ca o sursă de inspirație să existe.

Stewart Swerdlow, un scriitor american excentric semnează una dintre cele mai impresionate cărți, “Montauk – The Alien Connection”, în care susține că omenirea a fost creată în urma unui experiment la care au participat 12 specii de extratereştri.

La începuturile creației, Terra era o planetă stearpă, la fel ca celelalte din sistemul nostru solar. Extratereștrii au decis să aducă viața acestei planete și au transformat-o într-un adevărat paradis. Tot ei au creat și plantele și animalele, pentru ca în cele din urmă să-l creeze și pe om.

Autorul nu dezvăluie în cartea sa care a fost principalul scop al vieții pe Terra, dar este convins că cele 12 rase extraterestre încă mai au baze de control pe diferitele plante învecinate Terrei. De exemplu, sirienii (locuitorii de pe Sirius) au pe Marte o bază veche de mii de ani. Amfibienii (o altă rasă de extratereştri) deţin baze pe Neptun şi pe Titan, un satelit al planetei Saturn. Draconienii (extratereştri-reptile) au baze instalate pe Venus, dar şi sub Pământ. Pleiadienii au o bază pe unul din sateliţii lui Jupiter.

Loading...

Alţi extratereştri menţin platforme sau staţii orbitale în jurul Pământului dar şi a altor planete din sistemul nostru solar. Multe dintre baze sunt bine ascunse şi nu pot fi descoperite de oameni.

De-a lungul istoriei umane, extratereştri au încercat să intervină de nenumărate ori în evoluția omului. Ceva s-a întâmplat și dintr-un motiv sau altul creatorii noștri și-au pierdut interesul pentru ceea ce se petrece cu omul și au abandonat proiectul.

sirius

Probabil că au ajuns la concluzia că omul nu va putea niciodată să evolueze și în cele din urmă va ajunge să se autodistrugă, idee care se petrece de mii de ani. Din când în când extratereștri își vizitează creația, dar nu intervin în schimbarea cursului istoriei. Ei privesc și se mulțumesc cu acest fapt, ca și cum ar fi dezamăgiți ceea ce se întâmplă cu oamenii.

loading...