Steve Wilson, povestea pilotului american salvat de la moarte de grupul străinilor

Steve Wilson a fost pilot în cadrul armatei americane și a avut o poveste de viață excepțională. Unii au considerat-o ruptă de realitate, prin inexplicabilul care s-a produs în viața sa.

Cu toate că a crescut într-un orfelinat și șansele de a face carieră erau minime, reușește să se înscrie la o școală de aviație, la vârsta de 16 ani. Visul său era să ajungă pilot.

După câțiva ani, visul devine realitate. Ajunge pilot pe un avion de vânătoare și va lupta în Coreea și Vietnam. În cursul unei operațiuni care se desfășura în Coreea, trebuia să bombardeze un baraj, s-a întâmplat o situație care a depășit realitatea în care trăim. După ce a lansat bomba, a simțit o durere acută în stomac și cavitatea bucală i s-a umplut cu sânge. În momentele următoare, a fost anunțat prin radio că avionul său va fi doborât de coreeni și să schimbe urgent direcția de zbor.

Din acel moment, Wilson nu și-a mai amintit nimic. După ce a fost dat dispărut timp de trei zile, controlorii americani de la turnul de control au avut surpriza de a vedea aterizând avionul pilotat de Wilson.

Fuzelajul avionului era înconjurat de un imens halou de culoare verde, iar motorul avionului nu funcționa. În interiorul avionului l-au descoperit pe Wilson în stare de inconștiență, care a fost urgent transportat la spital.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că nivelul carburantului din rezervorul avionului era identic cu cel din momentul în care Wilson fusese avertizat să schimbe direcția de zbor. După ce și-a revenit, Wilson a povestit despre entități pe care le-a numit grupul străinilor. A fost supus la teste psihologice, considerându-se că a suferit o gravă traumă.

Loading...

În testele psihologice pe care le efectuase înainte de această întâmplare, Wilson figura cu un coeficient intelectual de 162. La ultimul test, coeficientul ajunsese la 232, o situație ieșită din comun.

Wilson a fost declarat apt și și-a reluat activitatea de pilot de vânătoare. În timpul unei misiuni, în care avioanele americane zburau în formație, unul dintre avioane a fost doborât de coreeni. Avionul era pilotat de Chuck, bunul său prieten. Din acel moment, se produce o altă întâmplare greu de înțeles pentru mulți dintre noi. Wilson a povestit că telepatic, a auzit vocea lui Chuck, care îl implora să-l salveze.

Wilson iese din formația de zbor, cu toate că șeful formației l-a amenințat să nu facă acest lucru și coboară spre sol cu o viteză redusă. A survolat câteva minute solul și a observat epava avionului lângă o pădure.

avion

Chuck era prins în cockpitul avionului, rănit, dar conștient. Cu prețul vieții sale, Wilson și-a salvat prietenul. A fost decorat și înaintat la gradul de maior. În anul 1963, a fost cooptat în proiectul secret MJ12. Are acces la informații clasificate și vizitează celebrul hangar 84, unde erau transportate epavele OZN-urilor și unde a identificat opt tipuri de OZN-uri

Conform însemnărilor sale, au urmat antrenamente în care a învățat să devină un asasin. În toată perioada cât a activat în MJ12, identitatea lui nu a mai existat oficial.
Wilson a murit în anul 1976, de cancer.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și