The news is by your side.

Stephen Hawking: „Există un real pericol vis a vis de invazia extrateriștilor”

0

În 2005 a avut loc o faimoasă dezbatere, transmisă printr-o rețea radio acoperind SUA și prin internet în întreaga lume, între astronomul Seth Shostak, unul dintre principali cercetători de la Institutul SETI, dedicat cercetării activității extraterestre prin radiotelescoape și ufologul Stanton Friedman, care este convins că extratereștrii vor veni pe Pământ. Friedman a enunțat patru teze.

Unele OZN-uri sunt nave spațiale Un mic număr de persoane știu acest lucru, după prăbușirea de la Roswell, unde s-au recuperat inclusiv cadavre, dar secretul este păstrat strict.

Orice argument adus că lucrurile nu stau așa este respins cu ușurință Cea mai importantă știre a mileniului este că suntem vizitați de extratereștrii încă din 1947, dar guvernele mușamalizează acest lucru.

Fizicianul Stephen Hawking atenționează că există un real pericol vis a vis de invazia extrateriștilor, care ne pot subjuga militar, cultural sau printr-un proces de modificare genetică care ne-ar putea distruge. El continuă spunând că nu trebuie să ne dorim să ne întâlnim cu extratereștrii pentru că sfârșitul e aproape. În opinia sa, predatorii vor veni în nave spațiale gigant. Ei vor exploata toate resursele Pământului, iar noi, oamenii vom lucra pentru ei

Principiul înțelepciunii spune că nicio civilizație nu vrea să fie vizitată de una mai avansată. Cea mai mare provocare este aceea de a realiza ce sunt ei cu adevărat. Ei ar fi mult mai puternici decât am putea să ne imaginăm și ar putea fi limitați în acțiunile lor doar de câtă putere ar aduna și controla.

Extratereștrii ar fi adevărați nomazi, gata să cucerească și să colonizeze orice le va ieși în cale.
Chiar dacă noi nu ne facem simțită prezența, tot vom fi detectați de o civilizație. Vestea neplăcută este că putem fi detectați pe o rază de 50 de ani lumină. Richard Dawkins susține că rasa extraterestră ar respecta un singur principiu al rasei pământene, acela al selecției naturale de origine darwinistă.

Așa cum legile fizicii sunt universal aplicabile și principiul darwinismului li se poate aplica, respectiv selecția naturală. Și ei ca și noi au instinctul agresivității. Dacă nu l-ar avea s-ar autodistruge. Hawking avertizează că omenirea pentru a supraviețui trebuie să colonizeze planeta Marte, pentru a se salva.

Este posibil ca rasa umană să dispară, fie printr-un război nuclear, fie prin încălzirea globală a Pământului.Este esențial să colonizăm spațiul, însă dacă în aceste călătorii vom întâlni extratereștrii nu va fi bine pentru omenire. El face o paralelă cu debarcarea europenilor în America, moment dificil pentru băștinași. Hawking este unul dintre cei mai controversați, dat fiind teoriile sale inedite.
El susține că Universul s-a format singur, grație legilor fizicii și că Dumnezeu nu există. Datorită legii gravitației, Universul s-a putut crea și din nimic.

Creația spontană a creat un ceva care se pune în locul unde nu e nimic. Între știință și religie, întotdeauna va câștiga știința pentru că ea funcționează.

ozn Stephen Hawking: "Există un real pericol vis a vis de invazia extrateriștilor"

Este considerat de unii ca fiind cel mai inteligent om de pe Pământ. Pe de altă parte biserica a avut atacuri dure la adresa sa. O altă teorie a sa vorbește despre faptul că Universul nu e singular. El s-ar fi născut din prăbușirea unui Univers anterior.  Teoriile sale au zguduit lumea fizicii, rămâne ca viitorul să le confirme, sau nu.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și