Descopera

Ștecher încastrat într-o piatră, vechi de 100.000 de ani, descoperit în SUA

Un artefact impresionant, descoperit pe teritoriul Americii de Nord, înfățișează un ștecher încastrat într-o piatră. Conform analizelor de laborator, artefactul are peste 100.000 de ani vechime.

În 1998,  John. J. Williams, în timpul unei excursii, a descoperit o piatră ciudată în care era încastrat un ștecher. Uimit de descoperirea sa, a anunțat autorităţile, care au preluat obiectul misterios pentru a stabili originea sa.

Analizele de laborator au demonstrat că atât piatra, cât și ștecherul au o vechime de peste 100.000 de ani. Autoritățile americane i-au oferit lui Williams o sumă fabuloasă de bani ca să-l vândă, dar acesta din urmă a refuzat.

Descoperirea este una de-a dreptul fantastică pentru că astfel un alt artefact misterios, care poate să vorbească despre trecutul îndepărtat al planetei noastre.

Ștecherul este de dimensiuni foarte mici, circa 8 milimetri în diametru, iar pinii au doar 3 milimetri lungime. Este limpede că dispozitivul a avut aceeași utilitate precum ștecherele normale din zilele noastre și astfel, o altă filă a istoriei interzise a umanității a fost deschisă.

Analiza pietrei a mai arătat că între dispozitivul electric şi roca nu există materiale adezive sau un sistem de prindere. Specialiştii au conchis că piatra are o vechime de 100.000 de ani iar ştecherul probabil că este mult mai vechi de atât. Întrebarea la care nu poate să răspundă nimeni este cine l-a fabricat şi folosit în urmă cu peste 100.000 de ani pe Terra?

O civilizație extrem de avansată a trăit pe teritoriul SUA în trecutul îndepărtat și acest ștecher este mărturia sa. Specialiștii sunt confuzi cu privire la acest artefact, dar cu toate acestea nu există o altă explicație logică

loading...
To Top