STATELE UNITE ALE AMERICII SUNT O FRĂȚIE FRANCMASONICĂ

Francmasoneria este adesea considerată ateistă, mai cu seamă de dușmanii ei din cadrul Bisericii, dar membrii ei spun că studiază tainele ascunse ale naturii și științei, pentru a-l cunoaște mai bine pe Creatorul lor. De la bun început, francmasonii au încercat să elimine religia de tip automat, în care gândirea nu-și are locul, falsa pietate și acumulările secolelor de practici și dogme bisericești, și îndeosebi ideea unui Dumnezeu-Tată răzbunător.

Francmasonii celebri din secolul al XVIII lea, în ciuda convingerilor lor, erau alchimiști practicanți, iar unii dintre ei s-au implicat în magia ceremonială. Președintele George Washington a fost mason. El a fost inițiat în 1752. Există documente care probează faptul că Revoluția Americană a pornit de la un grup de masoni.

În anul 1775, când membrii congresului colonial se chinuiau să conceapă drapelul american, printre aceștia se aflau Washington și Franklin, a apărut un bătrân misterios, care era ascultat de toți membrii congresului, ca și cum ar fi fost un superior al lor. Ulterior, bătrânul a dispărut, fără urmă. Prin forma individuală și prin dispunerea lor, stelele cu cinci colțuri de pe drapelul american amintesc de simbolurile existente pe plafonul unei încăperi din piramida faraonului Unas din Egipt.

În antichitatea egipteană, ele reprezentau puterile spirituale ce-și reflectau spre pământ influența susținătoare și îndrumătoare asupra istoriei umane. Arhitectura francmasoneriei se bazează pe tradiția ocultă, magică, a invocării spiritelor neîntrupate, ale cărei origini se află în Egiptul antic. Pe ușile Capitoliului din Washington, D.C. există o reprezentare a unei ceremonii masonice desfășurate în 1793, când Washington i-a pus piatra de temelie
Pentru francmasoni, actul așezării pietrei de temelie a clădirii Capitoliului într-un moment propice din punct de vedere astrologic era egal cu a invita ierarhiile cerești să ia parte la ceremonie.

Este semnificativ faptul că, exact în clipa în care Washington punea piatra de temelie a clădirii Capitoliului, Jupiter răsărea la orizontul estic. Expresia Annuit Coeptis de deasupra piramidei de pe bancnota de un dolar este o adaptare a unui vers din Eneida lui Virgiliu, care înseamnă, Jupiter, ajută-ne în acțiunile noastre! Cuvintele Novus Ordo Seclorum, de asemenea inscripționate pe bancnotă, îi îngrijorează pe adepții teoriei conspirației. Aceste vorbe sunt preluate tot din Virgiliu. Poetul așteaptă zorii unei noi epoci în care oamenii vor fi reuniți cu zeii și religia nu va mai fi necesară.
Prin urmare, dolarul așteaptă la rândul lui sfârșitul dominației mondiale a Bisericii Catolice și începutul unei noi ere spirituale.

sua

Bancnota a fost proiectată sub egida președintelui Roosevelt, francmason de gradul 33. David Ovanson, cercetător, arată că orientarea astrologică a orașului Washington respectă un tipar complicat din care fac parte Jupiter, Soarele, Luna, Sirius și constelația Fecioarei. În centrul orașului există un triunghi format din străzi care oglindește constelația Fecioarei. Orașul este astfel conceput, încât în fiecare an, pe data de 3 august, razele soarelui străbat Pennsylvania Avenue și ating piramida ce încununează turnul Poștei. Washington și-a clădit orașul sub semnul Fecioarei.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>