Una dintre cele mai fantastice profeții este realizată de starețul Antonie. Preotul vede un viitor sumbru, unde catastrofele naturale, dar și cele artificiale, vor schimba viața pentru totdeauna pe Terra.

Iată textul profeției:

„Sistemul de viaţă creat de om este, în esenţă, satanic şi, pentru că vine în contradicţie absolută cu legile lui Dumnezeu, va începe încetul cu încetul să se distrugă.

Vor cădea avioane, se vor îneca corăbii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Şi toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor întâmpla pe tot pământul, dar mai ales în America. Uragane de o forţă nemaivăzută, cutremure de pământ, secete nemiloase şi, invers, ploi torenţiale, ce vor aminti de potop.

Va fi ştearsă de pe faţa pământului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va rămâne fără răsplata nici Gomora – Los Angeles-ul. Se pare că greu va fi de găsit pe pământ un loc unde omul se va simţi liniştit, în deplină siguranţă.

Omul îşi va găsi liniştea numai nădăjduind în Dumnezeu, pământul nu îl va mai putea ocroti. Cele mai grele urmări ale dezlănţuirilor naturiile vor avea de suportat oraşele, pentru că ele s-au rupt cel mai mult de ea.

Loading...

Un singur turn babilonian distrus, o casă contemporană, un bloc şi iată – sute de morţi fără pocăinţă, fără împărtăşanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, în esenţă, nişte săgeţi ce au străpuns pământul, ca şi cum s-ar îndrepta încolo, către iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozavă sub ruine.

Şi cel care va rămâne în viaţa îi va invidia pe cei care au murit într-o clipă, pentru că soarta lui e şi mai înspăimântătoare – moartea de foame şi prin asfixiere. Oraşele vor prezenta o privelişte groaznică, chiar şi cele ce vor fi ferite de o distrugere capitală, lipsite de apă şi electricitate, căldura şi aprovizionarea alimentară.

Vor aminti de nişte imense cosciuge de piatră, atât de mulţi oameni vor muri.

starețul Antonie

Bande de ticăloşi vor săvârşi răutăţi, chiar şi ziua. În oraşe va fi greu să te deplasezi, iar nopţile oamenii se vor strânge în grupuri mari, că împreună să încerce să ajungă până în zori. Răsăritul soarelui va anunţa nu bucuria unei zile, ci mâhnirea necesităţii de a trăi şi această zi.”

loading...