Take a fresh look at your lifestyle.

Stare de alerta in Japonia: Un OZN s-a prabusit in largul coastelor nipone!

În 5 decembrie 2012, televiziunea niponă a făcut un anunț șocant anunțând că un OZN s-a prăbușit în apele oceanului în apropiere de Okinawa. În urma incidentului, la fața locului au fost văzute mai multe mașini de poliție, pompieri, cât și ambulanțe.

Chiar înaintea incidentului, au fost efectuate mai multe fotografii care demonstrează cum obiectul spațial cade spre pământ. Pozele nu sunt foarte clare, dar sursele oficiale japoneze susțin că sunt singurele probe pe care le pot oferi opiniei publice.

Prin această fotografie am vrut să arătăm lumii că prăbușirea OZN-ului este reală. Fotografia confirmă ceea ce cetățenii din Okinawa au văzut cu câteva zile în urmă. Vrem să aducem nava spațială la suprafață într-o singură bucată și depunem toate eforturile„, susţine Yoshido Hari, purtătorul de cuvânt al armatei nipone.

Diverse zvonuri au început să circule cu privire la incidentul de la Okinawa. Unele susțin că este un fals grosolan care din diverse motive a fost pus în scenă de grupări misterioase. Pentru a face lumină în această poveste stranie, la care au asistat foarte mulți martori oculari, armata japoneză a prezentat o fotografie și un punct de vedere care confirmă veridicitatea întâmplării.

Nu este o glumă. Un OZN s-a prăbușit în mare și în prezent se află tot acolo și soluția optimă ar fi să putem scoate nava spațială intactă la suprafață„, a mai declarat Hari.

Loading...

Din cauza importanței evenimentului, mai mulți oameni de știință americani au fost trimiși spre Okinawa pentru a participa la scoaterea imensului OZN din apă. Acest eveniment este de o importanță extremă pentru că se încearcă păstrarea navei intacte pentru conservarea tehnologiei și tuturor informațiilor disponibile la bordul său.

Purtătorul de cuvânt al armatei japoneze întrebat de presă dacă și alte fotografii vor fi făcute publice, a spus că „deocamdată nu există alte fotografii, dar imediat după ce nava spațială va fi scoasă la suprafață cu siguranță că dovezile vor fi făcute publice„.

loading...

Comentariile sunt închise.