SPUNE-MI CE CULOARE PORTI, CA SA-TI SPUN CINE ESTI

SPUNE-MI CE CULOARE PORTI, CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Purtați haine de toate culorile, dar unele vă sunt preferate pentru că au o culoare anume, o culoare care nu numai că va pune în valoare, dar reflecta caracterul dumneavoastră. Vă prezentăm 11 culori și personalitatea celor care le poartă în mod regulat.

Gri

Este culoarea preferată de persoanele echilibrate care ajung la o anume maturitate. Grâul reflecta neutralitatea și este preferat de cei care evita conflictele, disputele și prefera o stare de ambiguitate, de indecizie.

Roz

Este simbolul feminităţii și al romantismului. Este o culoare preferată, în general, de femeile care se afla într-o etapă de liniște, împlinire, romantism. Aceste femei iubesc confortul, starea de bine.

Violet

Mult timp, această culoare a fost simbolul regalităţii. Cei care prefera această culoare sunt persoane sofisticate, iubesc luxul, sunt sensibile, pasionale, visătoare și emotive.

Alb

Este culoarea care reprezintă renaşterea, libertatea, inocenta, simplitatea. Aceste persoane sunt organizate și caută perfecţiunea în tot ceea ce fac.

Negru

Negrul indica puterea, prestigiul, seriozitatea. Cei care iubesc această culoare sunt ambiţioşi, serioşi și misterioşi. Negrul nu atrage privirile, nu iese în evidenţă, iar cei care îl poartă trec în mod discret prin viața.

Maron

Este o culoare puternică care reprezintă stabilitatea. Este culoarea pământului. Cei care prefera această culoare au multă încredere în propriile forţe.

Portocaliu

Este o culoare vie care atrage toate privirile. Este culoarea persoanelor optimiste, creative, vesele și încrezătoare, a celor care vor să iasă în evidenţă.

Galben

Este o culoare solară, luminoasă. Oamenii de știința susțin că această culoare duce la creșterea cantităţii de serotonină din creier care generează o stare de bine, de liniște. Cei care iubesc această culoare sunt creativi, sociabili, aventuroşi.

Bleu

Este culoarea preferată de cei care sunt fideli, sunt încrezători și iubesc liniștea. Aceste persoane sunt foarte muncitoare, riguroase, calme, simpatice și timide.

Roșu

Este culoarea pasiunii, simbolul energiei. Conform statisticilor, bărbații sunt atrași de femeile care poartă această culoare, fiind considerate nu numai pasionale, dar și inteligente.

culori

Verde

Este simbolul naturii, al persoanelor care iubesc libertatea, mediul în care trăiesc. Sunt optimişti, iubesc armonia și echilibrul.

CATEGORIES
Share This