Descopera

Spionii americani extrasezoriali: In Peninsula Coreeana va avea loc un razboi nuclear!

Tensiunile incredibile dintre Coreea de Nord și cea de Sud au ajuns la cote inimaginabile. Starea de război a fost declarată în Coreea de Nord care și-a îndreptat întreg arsenalul nu doar spre vecinii de la sud, dar și spre bazele militarea americane aflate în zonă. Această atitudine este mai mult decât o declarație de război pe care Kim Jong Un o oferă americanilor.

Casa Albă este pregătită în orice moment ca mișcarea nesăbuită a liderului coreean să prindă formă pentru ca un război de proporții să se declanșeze în zonă. Pe de cealaltă parte Moscova a îndemnat la prudență din partea tuturor pentru că un război nu ar aduce decât pagube impresionante.

În tot acest timp, Kim Jong Un este hotărât să își facă dreptate și cu orice risc să-i alunge pe americani din Coreea de Sud și din Oceanul Pacific, unde există mai multe baze militare americane.

A venit vremea să ne facem dreptate, iar imperialiștii americani să plătească„, este îndemnul de luptă oferit de liderul Coreei de Nord. Această afirmaţie este de-a dreptul șocantă pentru că ne spune că un război de proporții se va isca în zonă. Mai mult de atât, se cunoaşte faptul că armata Coreei de Nord deține rachete cu rază mare de acțiune și astfel poate ataca orice punct strategic de pe glob.

kim - Spionii americani extrasezoriali: In Peninsula Coreeana va avea loc un razboi nuclear!

Iminenţa începerii unui nou război mondial este confirmată și de către un grup de oameni cu capacități extrasenzoriale condus de celebrul Edward A. Dames, care realizează diverse misiuni în cadrul programului Defense Intelligence Agency’s Psychic Intelligence. Maior în armata americană, Dames este un om special, care poate să spioneze și să vadă la distanță. El a prezis cu exactitate mai multe evenimente majore care au avut loc pe Terra în ultimii ani, precum tsunami-ul din Thailanda, cutremurul major din Japonia, precum și dezastrul de la Fukusima. Aceste previziuni au fost făcute cu ani buni în urmă și s-au adeverit ca fiind corecte.

O altă previziune interesantă a fost făcută de grupul extrasenzorial condus de Dames, care susține că într-o perioadă relativ scurtă se va produce o dramă majoră în Peninsula Coreeană, unde o explozie nucleară de amploare va avea loc. Această explozie va afecta în mod dramatic viața pe Terra, în condițiile în care întreaga reţea electrică va fi pusă la pământ, populația din emisfera sudică a planetei noastre va dispărea, iar în cea nordică vor exista foarte puțini supravieţuitori.

loading...

Dacă și această previziune se va îndeplini, atunci putem să spunem că ne așteptăm la un război nuclear așa cum încă nu ne imaginăm că va fi posibil. Numeroase explozii nucleare se vor produce și viața pe Terra va fi pusă în pericol. Încă nu se poate specifica dacă aceşti oameni cu puteri paranormale de vizualizare de la distanţă au dreptate, dar dacă războiul se va declanșa între cele două Coreei atunci mai mult decât sigur că Apocalipsa va pune stăpânire pe Terra.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top