Specialiștii ruși dezvăluie că Antarctica nu este ceea ce ni se spune

Specialiștii ruși dezvăluie că Antarctica nu este ceea ce ni se spune

Antarctica este regiunea misterioasă aflată în regiunea polară din sudul planetei noastre. Acest teritoriu este unul extrem de vast, care se întinde pe o suprafață de peste 14 milioane de kilometri pătrați. Continentul este guvernat prin Tratatul internațional al Antarcticii, așadar acest teritoriu nu aparține niciunei țări.

Un continent misterios?

Despre Antarctica s-au scris foarte multe lucruri și conspiraționiștii susțin că acest teritoriu ascunde numeroase secrete și lucruri misterioase. Un prim fapt important și interesant este faptul că sub stratul gros de gheață, care măsoară nu mai puțin de 2000 de metri, se află un întreg ecosistem, care funcționează la parametrii optimi.

 

În Antarctica există de 8 ori mai multă gheață decât la Polul Nord. Topirea acesteia ar crește nivelul oceanului planetar cu 60-65 metri. Antarctica este cel mai rece continent de pe Terra.

Minimul de grade de la nivel planetar a fost înregistrat tot aici, în anul 1983, de către stația rusă de cercetare numită Vostok. Aceasta avea o valoare de -89.2°C. Interesant este faptul că sun acest stat de gheață imens se află cel mai mare rezervor de apă dulce de pe glob. În jur de 70% din apa dulce de pe glob se află aici.

antarctica

Gaura de ozon inexplicabilă

Cercetătorii ne informează că deasupra Antarcticii există o gaură imensă de ozon. În condițiile acestea, gaura de ozon nu ar fi avut atributele necesare ca să se formeze și din acest motiv ea reprezintă o adevărată provocare pentru specialiști.

Se presupune că un fenomen misterios se petrece sub stratul de gheață. Acest fenomen, încă nedescoperit, macină treptat stratul de ozon și astfel s-ar fi format această gaură. Acest fenomen generează radiații extrem de puternice. De partea cealaltă, o altă teorie susține că formarea acestei găuri se datorează activităților industriale ale oamenilor. Dar de ce se formează deasupra Antarcticii, loc unde nu există industrie, ți nu în alte părți ale globului?

Organismul 46-B

Unul dintre cele mai misterioase locuri din Antarctica, care au fost explorate, este Lacul Vostok. Doctorul Anton Padalka, împreună cu echipa sa, a reușit să descopere numeroase ființe, care par desprinse dintr-o lume paralelă. Una dintre acestea poartă numele de Organismul 46-B și este vorba despre o caracatiță uriașă, cu 14 tentacule, care poate să-și paralizeze prada de la o distanță de 45 de metri.

În timpul acestei expediții, doi cercetători au fost uciși de acest monstru. Oamenii de știință susțin că un asemenea specimen nu s-a mai găsit nicăieri pe Terra și instinctul său de a ucide este unul extrem de bine dezvoltat.

organism 46-b

Specialiștii ruși nu au descoperit modalitatea prin care Organismul 46-B își paralizează prada de la distanță, dar au comparat această tehnică cu telepatia. Mai mult de atât, acest monstru este capabil să își schimbe forma în funcție de nevoie. Padalka a declarat pentru Daily Mail, că Organismul 46-B a luat forma unui scafandru și abia apoi i-a ucis pe cei doi colegi ai săi.

Hitler și Antarctica

Primele expediţii germane spre Antarctica au avut loc încă din anii 1901-1903. Începând cu 1938 naziştii au început să trimită numeroase expediţii spre regiunea Queen Maud din Antarctica. Majoritatea acestor frecvente şi constante expediţii porneau din Africa de Sud. Au fost cartografiaţi peste 370.000 km pătraţi, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau acoperite de gheaţă, lacuri cu apă caldă şi numeroase peşteri.

Diferite echipe ştiinţifice au fost trimise în aceste zone : botanişti, zoologi, biologi marini etc, în această misiune secretă fiind implicate multe divizii din guvernul nazist. Toate aceste expediţii au culminant prin revendicare de către Germania a acestor teritorii. Numele ales pentru această colonie a fost Neuschwabenland.

Înainte de sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, două submarine, U-530 şi U-977, au adus în Antarctica oameni de ştiinţă care aveau preocupări şi studii dezvoltate în domeniul discurilor anti-gravitationale şi toată logistică necesară. Cele două submarine nemţeşti au fost capturate în zona coastei Argentinei, iar echipajele au fost interogate de marină SUA. În emisfera sudică în vara 1946–1947, UŞ Navy par să fi „invadat” Antarctica cu un mare număr de soldaţi. Operaţiunea, denumită Highjump, a fost clasificată. În 1958, 3 bombe nucleare au fost detonate în regiune, ca parte a unei alte operaţiuni secrete a USA cu nume de cod Argus.

 

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)