Specialist NASA – În inele lui Saturn se ascund OZN-uri gigantice

Un fost inginer NASA a făcut titluri în întreaga lume după ce a afirmat că în sistemul nostru solar există nave spațiale supermassive străine și se ascund în inelele masive ale lui Saturn. Această informație s-a răspândit rapid și ridică numeroase semne de întrebare, la care nimeni nu poate să răspundă.

Ce caută OZN-urile în inelele lui Saturn?


Nu este pentru prima dată când publicăm o astfel de informație. În ultima perioadă, inele lui Saturn au atras atenția oamenilor de știință, care susțin că acolo există ceva, care atrage precum un magnet OZN-urile.

Fostul inginer al NASA, dr. Norman Bergrun susține că inele lui Saturn adăpostesc OZN-uri de mari dimensiuni. Nu se poate spune cu exactitate ceea fac acele OZN-uri în inelele lui Saturn, dar este cert că ele sunt acolo. Fostul specialist NASA susține că navele spațiale spațiale extraterestre au fost descoperite pentru prima dată în aceste inele încă din 1986. În acel an, NASA a făcut primele fotografii cu aceste OZN-uri, dar nu au fost date niciodată publicității.

Bergrun descrie aceste nave extraterestre ca fiind unele cilindrice, de dimensiuni extrem de mari sau chiar inimaginabile, cu numeroase sisteme de evacuare. Această declarație a fost publicată de ziarul rusesc Sputniknews.

Există viața extraterestre în Sistemul Solar?


La prima vedere această întrebare pare lipsită de sens și oricine ar putea să răspundă că nu există viață extraterestră în Sistemul Solar. Acest răspuns pare să fie contrazis de fostul specialist NASA, care susține într-una din cărțile sale că extratereștrii locuiesc în aceste zone îndepărtate de Terra.

Loading...

Este posibil ca aceste zone să fie preferate de extratereștrii pentru că sunt foarte îndepărtate de planeta noastră.  Vânătorii de OZN și cercetătorii paranormali cred în povestea doctorului Bergrun, spunând că Bergrun a fost, cel mai probabil, martor la imagini extrem de secrete ale NASA în timpul său de lucru în cadrul Comitetului național consultativ pentru aeronautică (NACA).

Concluziile sale, conform cercetătorilor OZN, se bazează pe dovezile pe care le-a adunat din imagini de-a lungul timpului, în momentul în care a lucrat pentru NASA.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...