Take a fresh look at your lifestyle.

SPECIA UMANĂ, MATERIAL GENETIC PENTRU CIVILIZAȚII EXTRATERESTRE

Dumitru Prunariu, singurul astronom român, vorbește într-un interviu, despre un incident care s-a produs la aeroportul Mihail Kogălniceanu, înainte de 1989. Ofițerul de serviciu a relatat că pe cer era o formațiune de nouă obiecte zburătoare care se deplasau cu o viteză foarte mare.

Comandanții puteau ordona celula de alarmă dar au preferat urmărirea acestora de la sol. Măsurătorile radar au arătat că viteza acestora era de 6000 km/oră, că erau obiecte fizice și au dispărut undeva deasupra Mării Negre. La această viteză nu putea să fie un avion, nici o rachetă pentru că se dezintegra dacă nu era o viteză constantă. S-a întocmit un raport care ulterior a fost abandonat.

Probabil că ceea ce nu cunoști e bine să-l pui de-o parte.Cum se explică vitezele foarte mari pe care Ozn-urile le pot atinge?Încă de pe vremea lui Einstein se vorbește despre interacțiunea câmpului gravitațional cu cel magnetic. Prin anii 50, un om de știință german a reușit să definitiveze această teorie.

Dacă ajungem la o tehnologie care să producă un câmp electromagnetic foarte puternic, putem călători în Univers cu viteze foarte mari, pe distanțe impresionante, fără să simțim accelerația.  Cu tehnologia actuală, ne-ar trebui generații întregi ca să putem zbura în afara sistemului solar. Presupunem că extratereștrii care vin pe Pământ, cunosc de mult aceste legi ale fizicii.

Întrebat despre extratereștrii și ce doresc ei de la noi, Prunariu vorbește despre ajutorul pe care aceștia l-au dat în procesul de trecere de la maimuță la om. O altă teorie tot mai răspândită în lumea cercetătorilor, susține că pe Pământ au fost aduse ființe care încrucișate cu cele de pe Pământ au dat naștere speciei umane. Fulminantul domeniu al extratereștrilor nu a rămas indiferent serviciilor secrete, mai mult, acestea au monopolizat toate informațiile cu privire la acest fenomen.

Serviciile secrete au devenit stat în stat, ele conduc cu adevărat și decid viitorul fiecărei națiuni. Întrebarea care se pune este dacă o civilizație extraterestră avansată vrea să intre în contact cu noi, pământenii, putem face acest lucru fără serviciile secrete? Marile servicii de informații ale lumii nu au dat publicității decât frânturi din evenimentele aferente OZN urilor.

Loading...

Nu vor să stârnească panică printre noi sau alte cauze mult mai ascunse stau la baza acestor decizii? O teorie a conspirației care circulă din ce în ce mai des, susține că extratereștrii sunt în contact de foarte mulți ani cu CIA, Mossadul și MI5 și au căzut de acord asupra modului în care omul de rând să fie informat, pregătit în privința extratereștrilor.

Un general în rezervă a US NAVY, dezvăluia în februarie 2008, că în ultimii 50 de ani au avut loc peste 300 de întâlniri ale extratereștrilor cu americani, ruși și reprezentanți ai Vaticanului. În ciuda amenințărilor, generalul a continuat să dea interviuri, susținând că autoritățile americane au o înțelegere cu extratereștrii, aceștia ajutându-i în multe cercetări pe care americanii și le-au însușit.

Doi cercetători americani au studiat 2000 de persoane care susțineau că au fost răpite de către extratereștrii.
Evident, aceste persoane nu se cunoșteau între ele și totuși, ceea ce au declarat semăna izbitor cu celelalte cazuri.
În 5% din cazuri au existat relații sexuale cu extratereștrii, în 50% din cazuri au avut loc manipulări de natură reproductivă, vizând crearea de hibrizi.

Aceste răpiri se fac fără ca persoana în cauză să realizeze pe moment acest lucru. De regulă, acestea se repetă. Cercetătorii nu au putut să stabilească criteriile după care aceste persoane au fost selecționate pentru aceste experimente.

Au fost cazuri în care răpirile s-au petrecut într-o familie în mod cronologic. Experimentele începeau pe bunică sau pe mamă și continuau cu fiicele. Se dorea o continuitate genetică. O parte din femeile care au fost răpite susțin că au rămas însărcinate, fără să fi avut raporturi sexuale cu un pământean și până la stadiul de trei luni al perioadei de sarcină, fetusul dispărea din uter.

adn

Femeile care au fost supuse unor astfel de experimente susțin că au fost răpite din nou, după un număr de ani, duse la bordul unor nave unde erau mulți copii hibrizi, pentru a-și cunoaște progeniturile. Sunt cercetători care susțin că aceste răpiri au drept scop, prin anumite inginerii genetice, reabilitarea speciei extratereștrilor, care din anumite motive nu mai poate avea urmași, decât cu aport material genetic uman.

O altă ipoteză care poate să șocheze este cea referitoare că suntem o rezervație zoo. Cercetătoarea Linda Howe susține că această teorie vine în sprijinul explicitării mutilării animalelor sau a disparițiilor care s-au înregistrat de-a lungul timpului.

În contextul acestei teorii, putem explica apariția unor ființe stranii, cum ar fi chupracabas în America de Sud , omul zăpezii sau bigfoot în America de Nord. Apariția acestora a fost deseori legată de apariția OZN urilor. Suntem oare subiecții unui imens experiment? Se dorește crearea de rase superumane?

loading...

Comentariile sunt închise.