Conspiratii

Spălarea creierului, obiectivul principal al guvernului SUA

CIA este conștientă că cea mai puternică armă din lume este spălarea creierului. Obiectivul acestei tehnici este ştergerea memoriei individului și implantarea unor noi crezuri. Practica torturii în scopul de a introduce o stare de șoc în rândul subiecților și de a implanta alte crezuri, a creat în SUA , indignarea întregii societăți.

Mult timp, experimentele comportamentale ale CIA au fost ținute secrete. CIA a distrus o mare parte din documentele care au stat la baza acestor experimente. În ce constă tehnica de spălare a creierului și care este scopul său?
Tehnicile folosite sunt sofisticate și creează un individ care practic își schimbă opiniile și tot sensul asupra realității.
Omul devine captiv în propriul său corp. I se instalează un nou mod de gândire.

Individul ascultă ordinile care i se transmit de noii stăpâni.. Devine un robot. Termenul de spălare a creierului a fost folosit și utilizat pentru prima oară în timpul războiului din Coreea, 1950-1953, pentru a descrie comportamentul prizonierilor americani reîntorşi din lagărele nord-coreene. Comandanții americani au observat că acești americani care au stat ani în pușcăriile coreene, aveau afinități pentru comunism. Psihologul american Hunter susține că soldații care se întorceau din aceste lagăre erau atât de schimbați, încât erau de nerecunoscut.

Disciplina de partid a nord-coreenilor se extinsese asupra prizonierilor americani. Spălarea creierului era mai mult decât o psihoză sau o nevroză. Tehnica este catalogată cu termenul de viol mental, deoarece victima este forțată de un atacator ale cărui intenții sunt să distrugă credința victimei în vechile ei valori morale, pentru a crea un spațiu gol, în care să se implanteze noile crezuri.

Între tehnica de spălare a creierului și politică există o interdependență. Spălarea creierului este folosită cu scopul de a manipula și de a influenţa politicul. Proiectul MKUltra a fost o operațiune ilegală demarată de CIA, la începutul anilor 50, cu sprijinul guvernului american.

CIA avea segmente cheie de subiecți cum ar fi, femei prizonieri, afroamericani, bătrâni, persoane cu probleme psihice.
Specialiştii CIA au utilizat pentru reușita acestui experiment droguri, izolarea, hipnoza, privarea de somn, violența verbală, abuzuri sexuale și diferite forme de tortură cum ar fi cusutul pielii fără anestezie sau tortura. Este cunoscut faptul că CIA a fost implicată în sinuciderea în masă de la Jonestown, unde s-au înregistrat 900 de morți.
CIA a fost interesată și de experimentele făcute în Canada, denumite pornirea psihică.

Canadienii susțineau că bolnavii cu boli psihice pot fi tratați printr-un tratament psihic, care le poate șterge memoria existentă și să le refacă psihicul. Pacienților li se provoca periodic o comă indusă periodic de medicamente.
În octombrie 2014 a avut loc asupra Parlamentului canadian un atentat. Specialiștii spun că trebuie să avem teamă de atacatorii tip lupi singuratici.

Acest tip de atacator este cea mai mare amenințare de care orice țară trebuie să se teamă. Acționează singur și planurile sale sunt mai greu de dejucat decât la o rețea organizată. Acest tip de atac a apărut după 11 septembrie 2001. Scopul lor este în primul rând de a crea panică în rândul populației. Lupul singuratic, ca tipologie de terorism, acționează singur, fără ajutorul unui guvern. Unii se radicalizează în armată, religie, loc de muncă sau on-line.

Numărul teroriștilor singuratici a crescut o dată cu tensionarea situației din Orientul Mijlociu și cu apariția grupării Statul Islamic. De regulă, toți europenii convertiți devin cei mai cruzi teroriști care slujesc islamul.
În prezent, sunt mai bine de 3000 de europeni care se antrenează în Siria, se alătură unor grupuri teroriste și se supun experimentelor de spălare a creierului. Interesant este faptul că ei devin mai radicali decât ceilalți membrii ai grupării și acceptă misiuni de terorism chiar în țara lor și împotriva conaționalilor lor.

manipulare Spălarea creierului, obiectivul principal al guvernului SUA

Vă reamintesc faptul că Oswald, cetățean american, asasinul lui Kennedy a trăit o perioadă de timp în URSS, premergătoare asasinatului. Teroriștii din atentatele de la 11 septembrie 2001, fuseseră educați de un sistem, împotriva căruia s-au întors. Exemplele pot continua cu membrii ai grupării Isis, care au fost educați în sistemul de învățământ britanic sau american, au fost cetățeni sau rezidenți ai acestor țări și acum sunt un vârf de lance tocmai împotriva acestor țări.

loading...
Comments
To Top