Descopera

SOSIILE, COINCIDENȚE SAU REÎNCARNARE

Se spune că fiecare dintre noi putem să avem până la șapte sosii undeva în lumea largă. Două persoane care nu sunt gemeni monozigoți, nu au același patrimoniu genetic și totuși, din punct de vedere fizic sunt identice.

Cazurile rămân un mister pentru lumea medicală. Canadianul Francoise Brunel a descoperit sosiile a 200 de persoane, în călătoriile pe care le-a efectuat în mai multe colțuri ale lumii. În Indonezia a descoperit sosia președintelui Obama.

Asemănarea este uimitoare. Părinții unui tânăr englez în vârstă de 19 ani au fost șocați când au văzut fotografia fiului lor pe afișele unei expoziții de pictură. Părinții au sesizat autorităților acest lucru și mare le-a fost surpriza când li s-a spus că de fapt, este vorba despre imaginea celebrului pictor renascentist, Rafael.

Tot mai multe persoane și-au pus întrebarea dacă aceste asemănări sunt simple coincidențe sau putem să ne gândim la reîncarnare. Este cunoscut faptul că Stalin a avut o sosie. Acesta se numea Felix Dadaev și lucra într-un circ.

A fost racolat de autorități și timp de câțiva ani a fost sosia lui Stalin. În cartea pe care a publicat-o, Dadaev susține că Stalin a avut patru sosii care îi țineau locul lui la parade militare sau în locuri publice, acolo unde se considera că viața lui era în pericol. Rolul lui era unul pur decorativ.

Cu toate acestea, a avut parte de luni de antrenament sub atenta supraveghere a lui Beria, șeful poliției secrete. Fiul lui Saddam Hussein, Uday, a avut o sosie care apărea în locul său, în momente pe care Hussein le considera periculoase.

loading...

În istorie au fost întâmplări cauzate de aşa numitele voci la indigo. Cea mai interesantă întâmplare s-a petrecut la Casa Albă. Este vorba despre o farsă telefonică pusă la cale de agenți dubli.

Un bărbat cu un timbru asemănător cu al președintelui Truman a sunat de pe firul scurt mai mulți președinți, rugându-i să voteze la Consiliul Națiunilor Unite într-un anumit mod. Toți cei apelați s-au conformat.

Un alt caz s-a petrecut în India atunci când, un căpitan al cărui timbru vocal era identic cu cel al premierului Gandhi, a sunat la Banca de Stat a Indiei cerând ca suma de 6 milioane de rupii să fie transferată într-un anumit cont. Funcționarul înainte de a face transferul, a mai cerut o confirmare. S-a dovedit că fuse o excrocherie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top