Bizar

Sondă spaţială Voyager 2 a fost răpită de extratereştri?

Voyager 2 este unul dintre cele mai îndepărtate obiecte create de om. Specialiștii NASA sunt de părere că sonda este ca capătul sistemului nostru solar, singura problemă este că cineva sau ceva i-a schimbat sistemul de comunicare și în prezent trimite date care nu pot fi decodificate.

NASA a instalat în sonda spaţială Voyager 2 un disc de 30 cm care conţine muzică şi felicitări în 55 de limbi de pe tot globul, în cazul în care vreo formă de viaţă extraterestră inteligentă l-ar descoperi vreodată.

Scopul lansării acestei sonde este ca într-o zi cineva o s-o descopere prin vastul Univers și astfel o sa afle despre specia umană.

Se pare că acest eveniment s-a produs pentru că începând cu 2010, Voyager 2 a suferit o modificare minoră la un cod binar și trimite mesaje ciudate către Terra.

Nava spațială se află în mod oficial, la o distanță de 112,5 unităţi astronomice de la Soare și se îndreaptă în viteză spre inima Universului.

Cu toate acestea, cineva nu vrea ca noi să știm ceea ce este dincolo de granița sistemului solar. Specialiștii NASA susțin că o modificare minoră, adică un zero a fost transformat în 1, în codul binar al comunicării a fost realizată de către o entitate necunoscută.

CU toate acestea, nimic altceva nu a fost atins din sonda spațială. Conform ultimelor estimări, sonda va atinge spațiul interstelar undeva prin anul 2020.

Voyager 2 - Sondă spaţială Voyager 2 a fost răpită de extratereştri?

Expertul în extratereştri Hartwig Hausford, din Anglia, a afirmat: “Se pare că cineva a reprogramat sau a răpit nava – nu cunoaştem tot adevărul”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top