Take a fresh look at your lifestyle.

Societățile secrete și scopurile lor ascunse

Societățile secrete care controlează din umbră lumea există de sute de ani. Express.co uk prezintă o listă cu cele mai celebre și puternice societăți secrete. Publicația numește membrii acestor societății, maeștrii lumii.

Skulls and Bones

A fost fondată în anul 1832, de către studenți ai universității Yale. Clădirea în care se întâlneau purta numele de Mormânt. Printre membrii s-au numărat George Bush și John Kerry.

De-a lungul timpului, membrii societății au fost blamați din cauza implicării lor în construcția bombei atomice, dar au fost suspectați și de implicarea lor în tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.

Illuminati

Societatea a fost fondată în anul 1776, în Germania, de către Adam Weishaupt. A fost considerată prima societate laică din Europa. După Revoluția franceză, autoritățile germane au încercat să dizolve societatea, însă aceasta s-a menținut, continuând să influențeze din umbră politica și economia mondială. Unele voci susțin implicare ei și în industria muzicală și de divertisment din SUA.

Illuminati au preluat principiile după care a fost organizată Confederația Șarpelui, acum 5000 de ani, în Mesopotamia. Illuminati consideră că la baza evoluției umanității a stat cultura sumeriană. Illuminati sunt conduși de 13 familii, cele mai bogate și puternice din lume. Scopul lor este stabilirea unui guvern unic mondial.

Francmasonii

Societatea a fost creată în anul 1717, la Londra. Printre membrii s-au numărat George Washington, Benjamin Franklin, Churchill, Mozart. Gruparea este alcătuită exclusiv din bărbați și s-a estimat că are peste 6 milioane de membrii. Este recunoscut faptul că francmasonii s-au implicat în Revoluția franceză.

Loading...

Bohemian Grove

A fost fondată în anul 1872, în California, de Henry Edwards. Printre membrii săi s-au numărat Ronald Reagan, Richard Nixon, Bill Clinton. Se spune că societatea a finanțat proiectul Manhattan.

Grupul Bilderberg

A fost fondat în anul 1954, de casa regală olandeză. Printre membrii săi se numără Tony Blair, David Cameron, Henry Kissinger, Bill Clinton, Angela Merkel, David Rockefeller.

Gruparea s-a format în timpul războiului rece și a avut ca scop lupta împotriva comunismului. În anul 1976, unii membrii au fost acuzați de implicarea în trafic de armament alături de compania Lockheed.

secrete-ale-omenirii

În fiecare an, membrii acestei grupări se întâlnesc în locuri exclusiviste, departe de ochii presei. Gruparea susține conceptul de mondializare ultra liberală.

Mulți numesc această grupare guvernul mondial ocult. Deviza lor este, după ce Dumnezeu a creat lumea, noi am preluat puterea.

loading...

Comentariile sunt închise.