SOCIETĂȚILE SECRETE, ELIBERAREA RASEI UMANE

SOCIETĂȚILE SECRETE, ELIBERAREA RASEI UMANE

Expresia Societăţi secrete este utilizată pentru a globaliza un ansamblu de fapte, de persoane care sunt considerate iniţiate și care caută să-și pună în valoare ideologia lor. Pentru a aplica filosofia lor, ei recurg la forţe oculte.

Una dintre cele mai vechi societăţi secrete este Ahnenerbe, în traducere moștenire ancestrală. În anul 1939, a fost integrata SS-ului și avea ca obiect de studiu spiritul și patrimoniul genetic al rasei indo-europene nordice.

Studiile trebuiau să probeze validitatea teoriei naziste cu privire la superioritatea rasei ariene. Organizaţia era condusă de Himmler care cooptase 127 de savanţi care au efectuat studii în întrega lume, inclusiv în Munţii Carpaţi din România.

Bohemian Club are peste 2500 de membri, numai bărbați, în special personalităţi americane, dar și din alte 22 de tari considerate suficient de puternice și influente în deciziile mondiale. Fiecare membru plătește o cotizaţie anuală de 10000 $.

Printre acești membri se număra preşedinţi de state, miniştri, preşedinţi de multinaţionale, elita universitară sau militară. Se spune că deciziile mondiale sunt luate în cadrul acestui select club și nu în birourile preşedinţilor de state.

Despre Paris se spune că este orașul masonilor. Cele mai celebre monumente poartă amprenta acestei ideologii. Luvru, Pantehonul, Turnul Effel au fost construite de masoni.

În societăţile masonice actuale au aderat peste 5 milioane de persoane. Biserica a criticat dur aceste organizații, cu toate că se spune ca reprezentanţi ai masoneriei se regăsesc și la conducerea Vaticanului.

Despre Illuminati se spune că este o societate secretă formată din oameni raţionali. O ramură a acestei societăţi o constituie aşa-numiţii Illuminati Pitagoreici care în ultimii ani, au publicat mai multe studii care au avut ca tema extincţia și faptul că omenirea este bolnavă și se îndrepta spre o direcție greșită.

Doctrina Illuminati consta în faptul că orice om poate să devină Dumnezeu. Illuminati se opun oricărei religii care înstrăinează omul de Dumnezeu și crează o relație de stăpân-sclav. În susţinerea ideologiei lor, ei invocă cazul lui Avraam despre care se spune că și-a ucis fiul la cererea lui Dumnezeu. Illuminati considera că religia impune reguli care depășesc codurile morale.

Illuminati

Cei mai mari maeștri illuminati au fost regele Solomon, Pitagora, Heraclitus, Simon Magus. Leibnitz, Hegel, Goethe, Hegel. Prin crearea unei Noi Ordini Mondiale se încearcă eliberarea rasei umane.


Ne găsești pe Facebook, pe pagina Cultură Generală, pe Grupul Cunoașterii sau pe canalul de Youtube, Efemeride TV!


 

Loading...
CATEGORIES