Take a fresh look at your lifestyle.

SOCIETĂȚILE SECRETE, BISERICA ȘI ANTICHRISTUL

El, Antichristul va apărea sub chipul unui scriitor sau gânditor. Obiectivul său este de a distruge spiritualitatea, explicitând-o până ce nu mai rămâne nimic din ea. El va avea capacitatea de a crea evenimente supranaturale, dar va ști să le dea o explicație strict științifică.

La început, va apărea ca un mare binefăcător al omenirii, un geniu. Va spulbera multe superstiții periculoase și va milita pentru unirea tuturor religiilor lumii. Va veni însă un moment al orgoliului când își va da seama că poate face unele lucruri pe care, aparent, Iisus nu avea cum să le facă. Atunci va deveni conștient de identitatea sa și de misiunea să. Sunt voci care susțin că Antichristul va veni de undeva din estul Europei. Poate Rusia.

În trecut, oamenii au avut acces neîngrădit la lumile spirituale. Cu timpul, accesul a devenit tot mai dificil. Am început să acceptăm explicații și teorii, fără a ne mai gândi dacă acestea sunt sau nu adevărate. Am acceptat și studiat mecanicist teorii despre Cosmos, viața pe Pământ, rasele umane, cum s-a format omul, despre Dumnezeu și multe altele. Se observă că lumea spirituală, ierarhiile ei sunt lăsate de-o parte. Nu trebuie să le implicăm în gândirea noastră. Trebuie să respectăm clișeele.

Cu siguranță, oamenii din antichitate cunoșteau și respectau ierarhiile spirituale, mai mult decât noi. Anticii susțineau că ceea ce vedem cu ochiul minții este mai real decât un obiect material. Din păcate, trăim într-o lume în care materialul domină și ne-a fost inoculat. Cum va putea omenirea să trăiască fără religie? Am putea să răspundem că Adam și Eva nu aveau religie.

Cine va prelua conducerea omeniriI? Oamenii politici, generalii sau gânditorii? Un gânditor poate să schimbe cursul istoriei, numai printr-o idee de a sa. Teoria conform cărei Antichristul va prelua puterea a fost și este tot mai prezentă în multe teze susținute de filosofi și chiar oameni de știință.

Adesea Antichristul a fost simbolul anticreștinismului. Din antichitate, iudaismul, politeismul, islamul erau considerate ca fiind pericole pentru creștinism și ca atare, aceste religii erau socotite ca fiind locul unde apare și este format Antichristul. Mai târziu, când au apărut ateii, aceștia au fost cei mai vizați și suspecți că ar pregăti apariția Anticristului. Sunt voci care susțin că Antichristul ar fi însuși Papa. Papa Ioan al II-lea, în ultima parte a vieții a avut parte de astfel de catalogări.

Loading...

Putem să desprindem un lucru foarte simplu. Teoria cu privire la apariția Antichristului și de unde vine el, se învârte în jurul conceptelor religioase. Ce legătură are biserica cu Anticristul?  Ce legătură are Antichristul cu Iisus?

Specialiștii vorbesc despre faptul că Antichristul, în prima etapă, va prelua de la Iisus, anumite percepte pe care le va insufla maselor.  Dându-și seama că manipularea maselor este adevărata putere, încearcă să-și depășească condiția de continuator al lui Iisus și începe să conducă după propriile concepții. Devine un manipulator al omenirii, jocul fiindu-i pe plac. Miza jocului este de a distruge omenirea. Majoritatea îl va urma, ca pe un salvator, un erou al omenirii. Cei puțini care se vor opune, vor fi oprimați.

antihrist

Când majoritatea care l-a urmat, își va da seama de faptul că drumul ales duce la pieire, va fi prea târziu pentru omenire.
Există o listă întreagă cu cei care puteau fi anticriști, dar și cu țările de unde ar putea proveni.  S-au făcut speculații că Hitler ar fi fost Antichristul. Mai târziu, Bush, Clinton, Obama iar în prezent actualul Papă. Sunt voci care susțin că Islaelul, prin societățile secrete, pregătește acest eveniment. Alții vorbesc despre Rusia. Vă readuc aminte una dintre profețiile lui Nostradamus. Cel de al treilea Război Mondial va dura 27 de ani, va porni din Orientul Mijlociu și în acel timp apare Antichristul, imediat după asasinarea ultimului papă, adică cel care urmează după papa Benedic al XVI-lea. Papa va fi asasinat de către Antichrist.

loading...

Comentariile sunt închise.