Socant:Dupa cutremurul din Bulgaria, corbii au inceput sa-i atace pe oameni!

Semnele că Pământul trece printr-o perioadă de tranziţie sunt din ce în ce mai vizibile. Iniţial s-a avansat teoria schimbării polilor magnetici, care nu a fost demonstrată pe deplin, apoi a urmat moartea păsărilor din mai multe ţări, urmată de moarte animalelor acvatice. O altă cauză relevanta care ne împinge inevitabil să credem că Terra este într-un oarecare proces evoluţional este creşterea numărului cutremurelor înregistrate în ultimii ani.

Şi pentru că toate aceste semne cumulate, la care se mai adaugă şi procesul de încălzire globală, nu sunt parcă suficiente pentru a-l convinge pe omul modern că Pământul are nevoie de un momente de răgaz, un nou fenomen straniu se produce spre stupoarea tuturor.

După cutremurul de aproape 6 grade pe scara Richter, înregistrat în Bulgaria, păsările, în special corbii, şi-au modificat complet comportamentul. Ei îi ataca pe oameni exact la fel ca şi în celebrul filmPăsările„, în regia lui Alfred Hitchcock. În urma acestor atacuri fără precedent zeci de oameni au ajuns la spital, relatează site-ul Novinite.com. Modificarea comportamentului acestora este pus pe seama cutremurului produs în decursul dimineții, dar nimeni nu poate să precizeze adevărata cauză pentru care corbii şi-au modificat radical comportamentul. Este posibil ca natura să reacționeze într-un fel sau altul împotriva omului? Răspunsul la această întrebare o să-l înţelegem în viitorul apropiat.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și