Take a fresh look at your lifestyle.

SOARELE, PERTURBAȚII ÎN SPAȚIU-TIMP

0

Newton și Einstein două personalități care au marcat știința, dar cu două viziuni diferite asupra Universului. Newton considera că Soarele exercită o forță de gravitație asupra Pământului care determină mișcarea sa în jurul Soarelui.

Einstein considera că mișcarea Pământului este determinată de configurația spațiu-timp. Soarele prin masa sa induce perturbații în spațiu-timp, care sunt la originea mișcării Pământului. Să ne imaginăm că spațiul este o pânză elastică. Atunci când așezăm pe ea o piatră, pânza se deformează. Același fenomen îl produce un corp în Univers.

Continuăm experimentul. Rulăm o bilă către piatră. La început, bila va rula după traiectoria unei linii drepte. În momentul în care bila se apropie de piatră, traiectoria ei se curbează, nu din cauza unei forțe, ci din cauza curburii pe care a realizat-o piatră.

Teoria generală a relativității abandonează ideea de forțe și introduce noțiunea de spațiu-timp. În apropierea unui corp masiv cum este Soarele, spațiul-timp se deformează și obiectele au o traiectorie curbată.

Einstein a avut o spiritualitate cosmică ieșită din comun. Trăim într-un Univers plin de dezordine în care timpul este o iluzie. Einstein a dat în acest sens exemplu a doi frați gemeni. Unul este așezat lângă o gaură neagră și celălalt la o distanță mare. În aceste condiții, cei doi nu vor mai avea aceeași vârstă pentru că spațiu-timp va fi deformat de masa găurii negre. Indiferent care dintre cele două teorii este reală, Soarele poate influența soarta umanității și implicit pe cea a Pământului.

Loading...

Revista New Scientis a publicat un articol în care se făceau conexiuni directe între furtunile solare și sistemul nostru biologic. Particulele încărcate cu energie solară pătrund prin câmpul magnetic și intră în contact cu organismul uman. Biofizicianul german Dieter Broers susține că activitatea creativă, spirituală, mentală, crește atunci când se intensifică activitatea solară.

soare

Umanitatea este într-un proces de schimbare globală. În lumea exterioară asistăm la o intensificare a evenimentelor cu o intensitate foarte mare, care determină modificări ale proceselor mentale și emoționale. Fiecare dintre noi este obligat să se confrunte cu limitele sale. Soarele este o imensă sferă care are un diametru de 1392000 km. Diametrul Soarelui este de 109 mai mare decât cel al Pământului. Lumina ajunge pe suprafața Pământului după 8 minute și 20 de secunde.

loading...