Bizar

Skinwalker, zona din SUA unde se găsesc animale mutilate, lumini ciudate și dispariții misterioase

În statul american Utah există o zonă numită Skinwalker locuită de 50000 de persoane. În zonă au fost înregistrate evenimente care i-au determinat pe specialiști să se deplaseze la fața locului şi să ancheteze aceste cazuri. Lumini și obiecte misterioase survolează zona, animale mutilate, animale ciudate care nu fac parte din speciile terestre, dispariție de animale.

În apropierea zonei se află o rezervație a indienilor. Mulți dintre aceştia au depus mărturie cu privire la ciudatele animale pe care le-au întâlnit.

Se spune că aceste animale au înregistrat mai multe mutații. Ele par a fi un hibrid între lup, câine, șacal. Din cauza acestor apariții, indienii refuză să mai circule în acea zonă.

O mărturie importantă dată in fata autorităților a fost aceea a unui fermier. Acesta a tras mai multe focuri de armă asupra unei astfel de creaturi, fără ca aceasta să poată fi ucisă. Gloanțele ricoșau din piele acestuia fără să-l rănească sau să curgă sânge.

Tom Gorman este proprietarul fermei și a declarat că a cumpărat ferma în anul 1994, la un preț derizoriu. Fostul proprietar dorea să vândă foarte repede și să părăsească zona.

Gorman a crezut că este un chilipir și a cumpărat foarte repede ferma. Mirarea a fost mare când a văzut casa în care urma să locuiască. Geamurile si ușile prezentau bare de fier ca și cum din exterior venea un pericol mare.

loading...

La scurt timp, s-a lămurit cum stau lucrurile. Adevăraţi mutanți atacau în fiecare noapte ferma. El a descris creaturile ca fiind capabile să parcurgă o distanță de 300 de picioare în câteva secunde și care scot urlete înfiorătoare.

În una dintre dimineți, Gorman a descoperit pe câmpul din apropiere nişte gropi uriașe. Pământul dispăruse nu se știe cum. În zonă nu au fost descoperite urme ale mijloacelor de transport.

În perioada 1994-1995, mai mulți locuitori din zona au raportat 12 incidente legate de apariția unor lumini misterioase din care se desprindeau lumini mai mici.

Skinwalker - Skinwalker, zona din SUA unde se găsesc animale mutilate, lumini ciudate și dispariții misterioase

O altă întâmplare pe care a relatat-o Gorman s-a petrecut într-o noapte. El a văzut în apropierea casei o lumină albastră care survola zona la joasă altitudine. A eliberat trei dintre câinii săi și i-a îndemnat să se îndrepte către lumină. A auzit un urlet puternic, după care cei trei câini au dispărut definitiv.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top