Sit megalitic în Siberia. A fost construit cu tehnologie extrem de avansată în urmă cu zeci de mii de ani

În adâncul Munților Siberieni, a fost descoperit un sit megalitic vechi de când lumea și pământul. Situat pe Muntele Shoria din sudul Siberiei, acest site conține blocuri de piatră imense, cu suprafețe plane, unghiuri drepte și colțuri ascuțite care seamănă cu cele mai comune construcții ale giganților.

Construcția megalitică a fost descoperită în 2013, când a fost pentru prima dată explorată de specialistul rus, Georgy Sidorov.

O construcție ireală

Este foarte greu de descris această construcție în cuvinte. Conform rapoartelor preliminare, se estimează că unele dintre aceste blocuri de granit gigantice cântăresc în jur de trei până la patru mii de tone.

Ceea ce face acest site chiar mai interesant este faptul că aceste blocuri de piatră extrem de grele au fost stivuite până la patruzeci de metri înălțime.

Aceste fapte sunt imposibil de explica de arheologia modernă. Oare ce creatură, pentru că despre oameni nu poate fi vorba, ar fi putut să ridice un bloc de piatră de 4000 de tone la circa 40 de metri înălțime? Chiar și cu ajutorul unei tehnologii care depășește limitele creierului uman, este incredibil de greu de realizat un asemenea templu.

Originea, scopul și metodele lor de construcție nu sunt cunoscute, însă frumusețea, precizia și importanța lor vor rămâne un subiect de dezbatere în anii următori.

Loading...

Anomalii și lucruri inexplicabile

Pe lângă faptul că originea și scopul acestei construcții nu pot fi explicate, ciudățeniile nu se opresc aici. În momentul în care o echipă de experți ruși s-a deplasat la fața locului pentru a studia construcția lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Construcție misterioasă

Aparatura, cu care urma să fie studiată capodopera arhitecturală, pur și simplu a refuzat să funcționeze. Niciun aparat nu funcționa, de parcă ceva inexplicabil le bloca întreg mecanismul.

Acest fenomen incredibil, i-a împiedicat pe experții ruși să emită o ipoteză despre originea construcției.

Cu toate acestea un raport preliminar a fost întocmit, fără prea multe date tehnice. Iată ce spune acest raport:

„Super megaliții au fost găsiți și fotografiați pentru prima dată de către Georgy Sidorov într-o expediție în Munții Siberiei de Sud.

Nu sunt efectuare măsurători, dar acești megaliți sunt mult mai mari (de 2 până la 3 ori mai mari) decât cele mai mari construcții megalitice cunoscute în lume. (Exemplu: Piatra femeii gravide din Baalbek, Libanul cântărește aproximativ 1260 de tone). Unele dintre aceste pietre pot cântări cu ușurință între 3000 și 4000 de tone.

Nu există prea multe comentarii despre site-ul lui Valery, astfel încât imaginile sunt afișate aici fără prea multe comentarii, altele decât observațiile mele limitate „.

loading...

Comentariile sunt închise.