Take a fresh look at your lifestyle.

SISTEMUL SOLAR A FOST AFECTAT DE CATACLISMUL CARE A DISTRUS ATLANTIDA

Între anii 11000 și 4000 î.Hr., pe Pământ s-a produs o catastrofă greu de descris. Dovezile biologice și geologice care susțin această teză sunt copleșitoare. Lor li se adaugă nenumăratele legende și tradiții care descriu aceste evenimente.

Unele dintre acestea descriu o temperatură foarte mare care a dus la fierberea apei din oceane, la munți în flăcări și la dispariția Soarelui și a Lunii în întunericul care a urmat.

Au urmat ploi de gheață, alunecări de teren, prăbușirea cerului, înălțarea și scufundarea pământului, dispariția unui continent. A existat un potop mare, un val uriaș a măturat totul.

Texte antice chinezești descriu faptul că cerul s-a prăbușit, iar Soarele și Luna s-au apropiat de Pământ.

Legendele indienilor descriu un fenomen în care steaua nordului și steaua sudului și-au inversat pozițiile, vizitându-se reciproc.

Eschimoșii din Groenlanda le-au povestit misionarilor, cu mult timp în urmă, Pământul s-a răsturnat. Două continente din Atlantic și Pacific s-au scufundat. Aceste continente erau guvernate de rase avansate.

Loading...

Insulele Azore, despre care se spune că sunt o rămășiță a Atlantidei, sunt situate în mijlocul crestei atlantice, un lanț muntos care face legătura cu o linie de fractură ce înconjoară întreaga planetă, pe o distanță de 72000 de kilometri. Regiunea mijlocie a acestei creste este una dintre cele mai predispuse zone terestre la cutremure și erupții vulcanice. Patru plăci tectonice imense se întâlnesc.

Ne referim la cea eurasiatică, cea africană, cea nord-americană și cea caraibiană, care se întâlnesc și se suprapun, făcând ca regiunea să fie extrem de instabilă din punct de vedere geologic.

În perioada în care Platon sugerează că a marcat sfârșitul Atlantidei, atât în Insulele Azore cât și în Insulele Canare s-a desfășurat o activitate vulcanică extrem de intensă. Lava se dezintegrează în apa mării în circa 15000 de ani, dar încă mai poate fi găsită pe fundul mării în jurul Insulelor Azore.

Creasta atlantică mediană este centrul unei activități vulcanice și a unor cutremure de mare intensitate. Aceasta este regiunea în care se crede că a localizat Platon Atlantida.

Odată cu Atlantida s-a scufundat și o altă masă uriașă de pământ care făcea legătura între Europa, Groenlanda, Islanda și America de Nord.

Așa-zisul Triunghi al Bermudelor făcea parte din Atlantida. În interiorul acestei zone au fost descoperite clădiri scufundate, ziduri, drumuri, piramide. Unele blocuri de piatră seamănă izbitor de mult cu cele de la Stonehenge, Anglia.

Se presupune că munții Himalaia, Anzi și Alpi nu au atins actuala lor înălțime decât acum 11000 de ani.

sistem solarCu 11000 de ani în urmă, întreaga regiune era la nivelul mării. În regiunile muntoase au fost descoperite fosile de pești și de animale marine.

Pământul a suferit o transformare geologică masivă. Aceste transformări au afectat întreg sistemul solar. Toate planetele prezintă dovezi ale unor cataclisme care le-au afectat suprafața, atmosfera, viteza, unghiul rotației sau orbita.

loading...

Comentariile sunt închise.