Take a fresh look at your lifestyle.

SINELE, UN CÂMP ENERGETIC VIBRAȚIONAL GREU DE ÎNȚELES

Între numere și nume există o lege a vibrației. Numerele sunt frecvente ale variației, la fel și numele. Sinele generează un câmp energetic care intră în vibrație cu alte câmpuri. Toate elementele au un cod vibrațional. Vorbim despre oameni, numere, culori, sunete, nume.

În ritualurile magice se folosesc sunete și incantații care intră în vibrație cu celelalte câmpuri. Din această cauză fenicienii erau preocupați de sunetul cuvintelor și nu de scriere.

În acest mod a apărut mantra, repetarea unui cuvânt sau a unei fraze. Antrenamentul samurailor includea producerea unui sunet, kiai. Dacă este rostit cum trebuie acest cuvânt reduce presiunea sanguină și produce paralizia celui care îl ascultă. Se știe faptul că sunetele pe frecvență redusă, de 3-5 cicluri pe secundă, pot ucide.
Cercetătorul James Downard a scris o carte în care dezvoltă legătura dintre numere.

Președintele Kennedy a fost ucis în 22 noiembrie, 1963. În 22 noiembrie, Papa Clement al V-lea a dat o bulă prin care ordona omorârea cavalerilor templieri. Noiembrie este cea de a 11 lună. Dacă adunăm 11 și 22, data, obținem 33.

Avionul cu care au călătorit soții Kennedy la Dallas, s-a oprit la poarta 28 a aeroportului.  În numerologia cabalistă solomonică, 28 corespunde numelui Beal. Kennedy s-a născut pe strada Beal.

Dallasul este situat la 10 mile distanță de latitudinea 33. Loja fondatoare a ritului scoțian francmasonic este amplasată chiar pe latitudinea 33. Prima bombă atomică a fost detonată într-un loc numit Trinity, situat pe latitudinea 33.

Loading...

Strada pe care a fost ucis Kennedy se numește Strada Însângerată, pentru că acolo au avut loc multe omoruri. În apropierea acestei străzi se află râul Trinity.

Când Kennedy a împlinit 22 de ani, i s-a făcut o statuie sub formă de înger înaripat, care a fost dusă la Vatican. După împușcarea sa, Kennedy a fost numit Îngerul, la fel și avionul care i-a transportat trupul neînsuflețit.
Kennedy a fost înmormântat în cimitirul numit Arlington, iar ucigașul său, Oswald, a fost înmormântat în orașul Arlington.

Arlington este un cuvânt folosit în ritualurile francmasonice și are legătură cu necrofilia, atracția față de cadavre.
Între președintele Lincoln și Kennedy există niște asemănări frapante. Lincoln a fost ales în Congres în anul 1846, Kennedy în anul 1946.

suflet

Lincoln a fost ales președinte în anul 1860, Kennedy în anul 1960. Asasinul lui Lincoln s-a născut în 1839, al lui Kennedy în 1939.

Președinții care au succedat celor doi s-au numit Johnson. Primul era născut în 1808, celălalt în 1908. Secretarul lui Lincoln se numea Kennedy și cel al lui Kennedy, Lincoln. Ambii au fost uciși într-o zi de vineri, în prezența soțiilor, împușcați în cap.

loading...

Comentariile sunt închise.