Sindromul zombi afecteaza copiii din Uganda

Sindromul zombi afecteaza copiii din Uganda

O boală ciudată îi afectează pe copiii cu vârste între 5 şi 15 ani din Uganda. Micuţii nu mai sunt conştienţi de ceea ce fac şi se comportă de parcă ar fi teleghidaţi de o forţă venită din afară, nu mai sunt conștienți, nu mai știu ce  vorbesc, ajungând în cele din urmă să se rănească foarte grav.

Din cauza acest simptome, medicii au denumit această boală,sindromul zombi„. Este încă necunoscută provenienţa sa, iar oamenii de ştiinţă se chinuie să-i identifice factorii declanşatori. Până în prezent nu se cunoaşte mare lucru despre boala ciudată, doar faptul că în trecut a mai fost întâlnită şi în Sudan. Cum a apărut la fel a şi dispărut şi nimeni nu poate să-şi explice de ce.

Unii ar putea crede că micuţii sunt posedaţi pentru că atunci când sunt afectaţi de sindromul zombi, se opresc până şi din crescut. Mai mulţi preoţi au încercat să-i vindece pe copii, dar fără succes.

 

Copiii sunt legaţi în casă sau de pomi pentru a-i stopa din acţiunile lor necontrolate care pot să-i rănească atât pe ei cât şi pe cei din jurul lor. Eforturile medicilor sunt susţinute pentru a descoperi cauza sindromului zombi, însă până atunci părinţii trebuie să privească neputincioşi cum copiii lor se chinuie.

Loading...

 

 

loading...

Related posts