Conspiratii

Sindromul Zeilor-Turette: Mesaje secrete pentru a manipula masele

0views

Mesajele subliminale implementate în creierul subiecților cu ajutorul muzicii sunt binecunoscute în întreaga lume. Această tehnică urmărește manipularea în masă, cât şi controlarea subiecților prin mesaje ascunse, la o intensitate acustică scăzută, în diferitele melodii care sunt difuzate fie la radio sau la televizor.

În anul 1997, în revistă americană Exluded Middle, a apărut un articol “Cântecul rămâne acelaşi“, semnat de Paul Rydeen. În acest articol autorul relatează o experiență ciudată pe care a avut-o atunci când se afla în maşina sa şi asculta cântecul de laEurythmics, “Sweet Dreams“.

“Am realizat că cuvintele nu erau asemănătoare cu nimic din ce ştiam. Muzica a devenit foarte groasă şi stratificata, iar cuvintele s-au schimbat în scurte expresii șerpuite. În plin stil stratificat, corul era în fundal, iar Annie Lenox canta ciudat, folosind expresii <> din nou şi din nou pe o cale şi <> pe cealaltă cale.“, scria Rydeen în articolul său.

Ciudat este faptul că după ce a ascultat cântecul înregistrat pe o casetă nu a mai auzit același mesaje subliminale ca la radio. La câteva zile distanță de producerea bizarei întâmplări, Rydeen a mai trăit un experiment asemănător când a ascultat la același post de radio melodia lui Sinatra, “That’s life“. Mesajul subliminal perceput de Rydeen a fost că “dacă nu îţi place viaţa anumiţi oameni o te împuşti şi o să mori“.

Percepția mesajelor subliminale a fost numită “Sindromul Zeilor-Tourette” şi doar anumite persoane, sensibile, pot percepe mesajele secrete direcționate spre a manipula. Cu siguranţă că aceste mesaje au fost transmise intenționat, cei mai mulţi dintre ascultătorii postului de radio nici nu au bănuit la ceea ce fuseseră expuși. Doar cei mai sensibili, precum Rydeen, fiind conștienți de mesajele secrete difuzate.

Loading...

Comenzile secrete probabil că au fost difuzate pe o undă purtătoare trimisă fie de agenții secrete sau chiar de postul de radio, dar nu de cântăreții cântecelor. Muzica este pur şi simplu o unealtă pentru a deschide inima şi mintea oamenilor şi nu pentru a o controla.

loading...