Conspiratii

SINDROMUL APOCALIPSEI ÎN TEXTELE RELIGIOASE

Catastrofa Sodomei și Gomorei a fost echivalentă cu un fenomen apocaliptic, deoarece ambele cetăți antice fuseseră maculate de păcate, numite împotriva firii.

Se face mențiunea că pedeapsa asupra acestor cetăți a fost dată de Dumnezeu printr-o ploaie de foc și pucioasă.
În acest caz, al celor două cetăți rase de pe fața pământului, înnoirea și revelarea unei noi lumi nu a mai fost cu putință.

Pedeapsa vizase un spațiu restrâns, cele două nuclee ale păcatului. Sodoma și Gomora au avut soarta Atlantidei, ambele cetăți au fost acoperite de apele sterpe ale Mării Moarte.

Un proiect apocaliptic, transmis cu o precizie remarcabilă, prefigurează durata catastrofei planetare mai înainte de venirea lui Christos. Este vorba despre cele 12 zile cumplite, pe care le-a găsit Fericitul Ieronim în Holograful evreilor.

Desfășurarea distrucției se va întinde pe doar 12 zile, fiecare zi având un eveniment apocaliptic distinct, ce se va adăuga altuia, în ziua următoare, până la epuizarea duzinei. Repertoriul catastrofic este scos parcă dintr-un calculator misterios, prin care o înțelepciune de dincolo de oameni a programat informații despre dezastru, neeludând nici un fenomen și nici un eveniment din seria celor epuizante și radicale.

  1. Pentru ușurarea lecturii, cifra din fața evenimentului descris semnifică ziua.
  2. Se va înălța apa mării de 15 coți pe toate țărmurile și nu se va retrage, ci va sta ca un zid.
  3. Apoi se va scufunda atât de adânc, încât nimeni nu o va mai putea vedea.
  4. Vor apărea chiții cei mari și peștii înfricoșători al căror strigăt disperat va ajunge până la cer.
  5. Se va usca mare de tot și odată cu ea toate apele.
  6. Vegetația care va fi supraviețuit, în ziua a cincea, se va înfățișa pretutindeni plină de sudoare de sânge.
  7. Un cutremur atât de puternic, încât nici un copac și nici o viețuitoare nu vor putea sta cum le e firea, toate vor fi culcate la pământ. Aceeași undă de șoc va lovi zidurile și toate construcțiile, iar munții se vor prăvăli, întregul pământ transformându-se în câmpie.
  8. În această zi, se vor lovi între ele și se vor fărâmiţa toate pietrele rămase după dezastrul zilei precedente. În această zi, toate mormintele se vor deschide de la Răsărit la Apus ca să iasă oasele morților la suprafață.
  9. După ce lucrarea terestră se va fi epuizat în opt zile, în ziua a noua se vor adăuga dezastrului general și corpurile cerești, când stelele vor cădea, iar fiarele de pe pământ se vor strânge pe câmpia nesfârșită și vor urla îngrozitor.
  10. Această zi, a zecea, este ziua morții a tuturor oamenilor de pe Pământ, însă este o moarte temporară a întregii specii, deoarece peste puțin timp și cei morți în ziua a zecea și cei morți de-a lungul timpului vor învia împreună.

  apocalipsa - SINDROMUL APOCALIPSEI ÎN TEXTELE RELIGIOASE

  11. Ziua a unsprezecea este predestinată curățirii cerului cu foc iute, ne sugerează o explozie de proporții cosmice în sistemul solar, iar pe planeta noastră vor arde atunci atât aerul cât și pământul.

  loading...

  12. Ultima zi a înnoirii lumii este menționată prin noua creație, când se va face un cer nou și un pământ nou și va veni înfricoșătorul Judecător având în față foc, sau, după cum spune prorocul David, foc înaintea Lui va arde și împrejurul Lui vifor mare.

  loading...
  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  To Top