Sincronicitatea, dovada că nu suntem de capul nostru în această viață

Sincronicitatea este un termen care a fost introdus în psihologie de Carl Jung și a fost definită ca fiind legată de două incidente care se produc în același timp și care în aparență, nu au nimic în comun, sunt o simplă coincidență. În realitate, lucrurile stau altfel. Între cele două incidente există o misterioasă legătură.

Deja vu, un cod de numere care ne obsedează


Ni se întâmplă ca o perioadă de timp să privim ceasul la ora 11 și 11 minute sau 12 și 12 minute. Conform specialiștilor, se produce fenomenul de sincronicitate care are legătură cu un trecut îndepărtat al fiecăruia dintre noi. Fenomenul este explicat printr-o regresie pe care o facem în mod involuntar, într-un timp dintr-o viață anterioară, în care s-a produs o întâmplare care ne-a marcat și rămâne întipărită în inconștientul nostru.

Sentimentul că știm


Facem cunoștință cu o persoană, dar avem sentimentul că o cunoaște. Aceeași situație cu un oraș sau un lucru nou. Specialiștii au încercat să dezlege acest mister printr-un fenomen care se produce în fizica cuantică.
Două particule care se află la o distanță infinită, reacționează în același timp ca urmare a acțiunii unui impact, care, în fapt, a acționat numai asupra uneia dintre ele.

Animale


Sunt cazuri în care, de fiecare dată când ne gândim la o persoană, întâlnim un animal, fie un câine, o pisică. Animalele dețin informații și mesaje subtile care de cele mai multe ori ne sunt inaccesibile.

Codul de numere, un limbaj misterios


Fiecare număr are un mesaj și transmite o energie.
1- eul
2- dualitatea
3- trinitatea
4- tot ceea ce există în afara fizicului
5- Dumnezeul din interiorul nostru
6- Dumnezeul din exteriorul nostru
7- ciclul vieții
8- infinitul
9- absolutul
10- ciclul karmic

Tipuri de sincronicitate


deja vu

Predictivă, gândiți la un eveniment care în scurt timp se va întâmpla. Reflectivă, începeți un proiect pe care îl abandonați din diferite motive.

Loading...

Se întâmplă un eveniment care are legătură cu proiectul, ceea ce vă determină să-l reluați. Testul sinelui. În momente de cumpănă aveți nevoie de o persoană care să vă ajute. Persoana potrivită apare la momentul potrivit.

loading...

Comentariile sunt închise.