Descopera

SIBERIA, ÎNTÂMPLĂRI ȘI FENOMENE MISTERIOASE

Polul Nord magnetic se deplasează către Siberia. În zece ani, câmpul magnetic al Pământului a scăzut în intensitate cu 5%. Siberia are o suprafață de 13 milioane de kilometri pătrați și reprezintă 77% din suprafața Rusiei. În Siberia se află și celebrul lac Baikal, unde au fost observate apariții ale OZN-urilor subacvatice. Transparența și vizibilitatea sa sunt unice în lume.

În ultimii doi ani, în Siberia se produc fenomene ciudate. Incendii pe mari suprafețe, apariția unor cratere gigantice. Totul a culminat în anul 2012, când un fragment de dimensiuni foarte mari a căzut în Siberia.

Obiectul avea peste 200 de kilograme. Institutul de cercetare Roskosmosk a declarat că, obiectul descoperit nu are legătură cu tehnologia spațială.

Întâmplările ciudate au început în anul 1959, când zece studenți de la universitatea Sverdlovsk fac o excursie în Siberia. Toți erau foarte buni schiori. Unul dintre ei se reîntoarce la Sverdlovsk, iar ceilalți nouă continuă traseul.

Cadavrele celor nouă persoane au fost descoperite după câteva săptămâni. Concluzia anchetatorilor a fost că, o forță superioară necunoscută a cauzat moartea celor nouă persoane.

Medicii au descoperit în cadavre substanțe radioactive. Toate cele nouă cadavre erau mutilate, limbile tăiate. Fenomenele extreme nu se opresc aici. În anul 1980, pe cer a putut fi observată, timp de 20 de minute, o sferă de culoare roșie.

Sunt persoane care au făcut o legătură între proiectul HAARP și această misterioasă apariție. În aprilie 2015, pe cerul Siberiei au fost observate sfere luminoase. Acest spectacol a durat câteva zile. Specialiștii au filmat sferele, au cercetat imaginile și au revenit la faimosul proiect HAARP.

Mai mult, în anumite zone ale Siberiei au apărut găuri enorme, adevărate cratere, unele cu diametru de câțiva zeci de metri.
Unii specialiști au susținut că acestea s-au format din cauza zăcămintelor de gaze.

Alți specialiști, care nu susțin ipoteza, s-au întrebat de ce aceste cratere au apărut în ultimii ani, în condițiile în care zăcămintele existau în interiorul pământului de milioane de ani.

FENOMENE-MISTERIOASE SIBERIA, ÎNTÂMPLĂRI ȘI FENOMENE MISTERIOASE

Care este forța care a antrenat producerea unui astfel de fenomen? Poate o forță superioară necunoscută. Să fie de origine umană?

loading...
Comments
To Top