SIBERIA, CEL MAI SÂNGEROS ATAC EXTRATERESTRU DIN EPOCA MODERNĂ

În anul 2004, David Fravor și Jim Slaight pilotau un avion de vânătoare F18 Super Hornet deasupra Oceanului Indian, la o distanță de 160 kilometri de orașul San Diego. Era un zbor de antrenament, pe care îl efectuau periodic. La un moment dat, cei doi piloți au fost anunțați că un misterios obiect schimbă altitudinea de la 24000 de metri la 6000 de metri.

Conform declarațiilor făcute la postul de televiziune CNN, obiectul era oval, avea o lungime de 12 metri, nu prezenta aripi și motor și își schimba poziția și direcția de zbor în mod neașteptat. Fravor a mai declarat că în toată activitatea sa de pilot nu a văzut un obiect zburător care să aibă o asemenea accelerație.

CIA, la vânătoare de OZN-uri

Documente CIA declasificate în anul 2017, fac referire la anul 1968, ca fiind anul cu cele mai multe apariții de OZN-uri, în zona Tibet, India, Bhutan și Nepal.

În 25 martie 1968, în regiunea Kaski, nord-vestul Nepalului, locuitorii au fost martori la două zgomote puternice produse pe cer, urmate de o explozie puternică. Documentul indică, un crater uriaș s-a format ca urmare a coliziunii dintre un obiect zburător cu formă de disc și sol.

O echipă de militari specializat în astfel de intervenții s-a deplasat în Nepal, de unde au recuperat epava pe care au transportat-o în SUA.

Loading...

Cel mai sângeros atac extraterestru din epoca modernă

Statisticile arată că, de-a lungul timpului, nu au fost multe incidente cu implicarea forțelor extraterestre cu pierderi omenești. Totuși, un raport CIA descrie un astfel de atac petrecut la o bază militară din Siberia. Soldații au deschis focul asupra unui OZN care survola la joasă altitudine baza militară.

Aparatul s-a prăbușit și din epava acestuia și-au făcut apariția cinci extratereștri. Fără să poată explica ceea ce avea să se producă, raportul prezintă, cei cinci extratereștri au fuzionat într-o bulă de foc care a făcut explozie în apropierea soldaților. 23 de soldați au fost uciși iar corpurile lor au fost pietrificate.

rp_OZN-uri-pe-cerul-Americii.jpg

Conform raportului CIA, agenții KGB s-au deplasat la fața locului, de unde au transportat în cel mai mare secret cele 23 de cadavre.

După prăbușirea URSS-ului și dizolvarea KGB-ului, agenții CIA au intrat în posesia raportului întocmit de agenți KGB.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și