Shane Kurz, tânăra răpită de extratereștrii pentru reproducerea rasei

În ultimele zeci de ani, numărul răpirilor extraterestre a crescut extrem de mult. Ceva inexplicabil se petrece și este posibil ca toate aceste răpiri să aibă un substrat bine definit, dar ascuns de ochii și mintea oamenilor.

În noaptea de 2 mai 1968, o tânără pe nume Shane Kurz din Westmoreland din New York (SUA), a observat un obiect cilindric care zbura pe cer. După doar jumătate de oră a căzut într-un somn adânc și s-a trezit abia dimineață fără să-și mai amintească nimic.

A observat că avea două puncte roșii și o linie lângă buric. Nu a știut cum să identifice aceste semne, dar cu toate acestea știa că ceva inexplicabil s-a petrecut cu ea.

Anii au trecut și tânăra a sperat că acele traume neidentificate vor dispărea, dar nu a fost așa. Din acest motiv, în 1975 a decis să meargă la un specialist în hipnoză pentru a afla ceea ce s-a întâmplat cu ea în acea noapte fatidică.

Medicul specialist a reușit să afle adevărul. Kurz fusese răpită de obiectul cilindric pe care îl văzuse pe cer. A fost urcată la bordul OZN-ului și acolo a fost dusă într-o cameră care părea a fi un laborator medical. Mai multe ființe de diferite dimensiuni și cu ochii negri o priveau și i-au comunicat că este specială.

Loading...

Pentru că era considerată de extratereștrii un bun reproducător, Kurz a fost pusă pe o masă specială. Acolo extratereștrii i-au prelevat un ovar. Unul dintre extratereștri i-a comunicat că ea va fi mama copilului lui. Un ac imens i-a fost introdus în buric și timp de câteva secunde ceva i-a fost extras.

După consumarea acestui eveniment, extratereștrii i-au spus că actul sexual s-a încheiat și a venit timpul s-o trimită acasă.

rapire extraterestra

În urma acestei întâmplări tânăra a rămas cu sechele majore și a simțit că ceva lipsește din ea, ca și cum atunci i-ar fi fost extrasă o parte din ea. Cu toate acestea, Kurz nu a mai fost niciodată răpită sau contactată de specia extraterestră.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și