SHAMBALA, LUMEA DIN CARE VIN MARII EROI ȘI ÎNȚELEPȚI

SHAMBALA, LUMEA DIN CARE VIN MARII EROI ȘI ÎNȚELEPȚI

Shambala, tărâmul celor care veghează, înțelepciune și spiritualitate. Despre Shambala, tărâmul ființelor de lumină care au ajuns la un nivel înalt de spiritualitate, s-au scris cărți, tratate, articole.

Misterul continuă să persiste asupra acestei lumi magice. Există unele revelații legate de Shambala și despre ființele care populează acest teritoriu.

După scufundarea Atlantidei, renumitul preot Thoth, care a fondat o colonie în Egipt, spunea că, Shambala se găsește într-o dimensiune întrepătrunsă cu planul Pământului, într-o dimensiune imediat superioară.

Un cataclism planetar i-a obligat pe reprezentanții unei civilizații străvechi să se refugieze într-o lume subterană. Edward Lytton susținea că, o rasă superioară subpământenă este viitorul civilizației umane. Această civilizație s-a retras din podișul Gobi, în străfundul lanțului himalaian.

Misterioasa civilizație s-a separat, făurind Cetatea binelui, Agartha și Shambala, Cetatea puterii. Se spune că, o rețea de tuneluri leagă această lume de Tibet.

Regatul ascuns se află în zona Tanjur-Kanjur. Urmașii supraviețuitorilor celor două continente scufundate, Atlantida și Mu au construit o lume subterană.

Legendele mongole vorbesc despre un imperiu subteran format din sute de milioane de supuși, conduși de Pegele Lumii. Acolo trăiesc preoți, inițiați.

Loading...

Regatul se întinde de-a lungul tuturor coridoarelor subpământene din întreaga lume. Perșii numeau acest uriaș imperiu subpământean Ariana, pe care o considerau țara arienilor. În legendele mongole se spune că pe pământ va avea loc un al treilea război mondial, însoțit de cutremure, de producerea unei fisuri la pol și alte catastrofe naturale, în care va pieri jumătate din populația globului.

Shambala este mărginită la nord de Siberia, la sud de Tibet și India, la est de China și de Hotan la vest, ceea ce înseamnă că este localizată sub actuala Mongolie. Se afirmă că pentru a ajunge în acest regat subteran există patru intrări. Acestea sunt în Rusia, India, Tibet și Borneo.

În vechile texte tibetane se vorbește despre Shambala lan yia, drumul spre Shambala. Legendele tibetane spun că, cu 1800 de ani înainte de Christos, orașul stelar a fost mutat în nordul masivului himalaian.

Cercetătorul Thomas Andrew a avut o întâlnire cu un preot lama. El descrie această întâlnire în una din cărțile sale. Preotul lama i-a vorbit despre marile spirite care au ajuns la Nirvana și locuiesc în Shambala.

Uncharted2_Shambala01

Shambala este polul spiritual tainic al umanității. Toate tradițiile spirituale și culturale ale planetei vorbesc la modul elogios despre Shambala. E drept că sub nume diferite, Tula, Insula Albă, Tărâmul fericirii. Toate afirmă același lucru. Există o lume tainică a înțelepților care ghidează și susțin umanitatea. Din această lume au venit marii eroi, marii înțelepți.

loading...

Related posts