The news is by your side.

SFINXUL DIN BUCEGI ȘI CIVILIZAȚIA MASMA

0

Cu șase luni înainte de descoperirea Sălii Proiecțiilor din Munții Bucegi, descoperire care a avut loc în august 2003, SUA se pregăteau să lanseze ofensiva împotriva Irakului, după așa-zisele atentate din 11 septembrie 2001. Serviciile secrete americane începeau operațiunea Steag Fals.

Se lucra la foc automat în căutarea de probe incriminatorii privind regimul dictatorului Saddam Hussein, sugerând că, există informații despre existența armelor de distrugere în masă, chimice și biologice.

Bineînțeles că nu au putut demonstra nimic din cele prezentate. S-a spus că motivul acestui război ar fi petrolul. În realitate, au fost și alte cauze. Același satelit de spionaj care a oferit date cu privire la ansambul subteran din Munții Bucegi, a dat informații despre un ansamblu subteran similar, existent lângă Bagdad. Cele două ansambluri fiind unite printr-un tunel.

Întreaga operațiune de pătrundere în acest ansamblu a fost ținută secret. Irakienii nu aveau cunoștință despre existența lui. După pătrunderea în Sala Proiecțiilor din Munții Bucegi, barajul energetic din subsolul Irakului s-a activat brusc proiectând o hologramă cu ansamblul subteran din Bucegi. Și în Irak exista o barieră energetică identică cu cea din Bucegi.

Cele două scuturi energetice erau în legătură directă și aveau forma unor cupole de culoare albastră. Specialiștii susțin că aceste puncte energetice se formează acolo unde liniile geoenergetice se întretaie cu forțele cosmice. De regulă, punctele sunt marcate de megaliți.

Ofițerii specialiști în comunicări extrasenzoriale se antrenează în astfel de zone. După anul 1989, au fost desecretizate mai multe documente în care erau relatate antrenamentele unor ofiței români, aflați sub ordinul direct al lui Ilie Ceaușescu, care se antrenau în zone puternic energetic.

Pe lângă zona Bucegilor, aceștia se antrenau în Panteonul de la Crăscioarele, unde a fost descoperită o necropolă a unei civilizații de uriași. Pe lângă factorul energetic, zona prezintă o acustică excepțională. Șoaptele celor care se află în zonă se aud la sute de metri distanță.

Profesorul peruan Daniel Ruzo a fost primul cercetător care a studiat locurile încărcate energetic și a făcut legătura dintre acestea și forțele cosmice. Mai mult, el a declarat că între aceste zone care se află în diverse colțuri ale lumii există o legătură.

El susținea că în timpul solstițiului, pe o suprafață de doi kilometri pătrați din jurul Sfinxului se poate observa un oraș preistoric fortificat. În cele patru puncte cardinale apăreau vârfuri sculptate și altare. El a fost primul care a făcut legătura între aceste apariții și subteranul din acea zonă.

sfinx-bucegi SFINXUL DIN BUCEGI ȘI CIVILIZAȚIA MASMA

Ruzo considera că în zona Bucegilor, cu 50000 de ani în urmă, s-a dezvoltat o veche civilizație pe care el a numită Masma. Această civilizație s-a dezvoltat pe munți sacri, acolo unde potopul nu ar fi putut să distrugă ceea ce ei au creat.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și