SFINXUL DIN BUCEGI ȘI CEL DIN GIZEH AU ACELAȘI CREATOR

Sfinxul din Bucegi ne duce cu gândul la Sfinxul din Gizeh. Este o creație a naturii sau originea sa este artificială? Sfinxul din Bucegi surprinde prin formele perfecte pe care creatorul le-a executat.

A fost avansată ipoteza conform căreia dacii ar fi sculptat Sfinxul, după victoria din războiul cu Domițian, din anul 89. Legenda spune că în munții Bucegi se află muntele Kogaionon.

Kogaionon înseamă cap magnific și de aici s-au făcut asocieri cu dacii și zeul suprem Zamolxis. Se spune că, Zamolxis s-a retras trei ani în interiorul acestui munte. În anul 2002, americanii, grație unei tehnologii performante, au descoperit un loc pe care l-au numit Locul Giganților.

În interiorul muntelui a fost descoperit un tunel cu o lungime de 100 de metri și o înălțime de 30 de metri. În tunel, existau mese cioplite în piatră a căror înălțime era de peste doi metri.

Dimensiunile mari, tunelul înalt de 30 de metri, mesele de peste 2 metri, i-au făcut pe cercetători să emită ipoteza că tunelul a fost locul de refugiu a unei populații de giganți.

Loading...

Pe pereții tunelului au fost identificate simboluri geometrice, cercuri, triunghiuri, spirale. În interiorul tunelului au fost descoperite blocuri din piatră energetice. Specialiștii americani au declarat că este vorba despre o energie creată artificial.

Aceste blocuri energetice blocau intrarea în tunel. Descoperirea a atras atenția specialiștilor americani, români, dar și pe reprezentanții masoneriei elitei mondiale.

Specialiștii de la Pentagon care s-au deplasat în Bucegi au declarat că, barierele energetice din tunel sunt asemănătoare cu cele descoperite în Irak, în apropiere de Bagdad.

Americanii au reușit să pătrundă în tunelul irakian pe o distanță de 70 de metri. Trei dintre membrii echipei au murit în momentul în care au ajuns în zona de protecție a zidului energetic.

Urme ale existenței unor civilizații formate din giganți au fost descoperite în multe colțuri ale lumii. Arheologii au păstrat discreția și au preferat să nu facă publice aceste excepționale descoperiri.

Dacă este susținută teoria conform căreia giganții au fost primele populații terestre, o anumită parte a istoriei trebuie rescrisă.
Și în România aceste descoperiri au fost trecute ca fiind nesemnificative. Pare să fie o conspirație mondială. Tăcerea e de aur.

În Antichitate, Solin nota că a descoperit un schelet care avea o lungime de 16 metri. Plinius a descris descoperirea unui schelet al un gigant cu o lungime de 22 de metri.

Traian Trufin, muzeograf la Muzeul Cezar Petrescu din Bușteni a declarat că, începând cu anul 1994, în Bușteni, s-au produs fenomene care au au putut fi explicate. În arealul Azuga- Bușteni- Predeal se produceau cutremure la ore fixe. Trufin susține că se putea auzi un zgomot ca și cum muntele se prăbușea. În această zonă, au fost peste 100 de mișcări seismice.

Locuitorii din Bușteni erau încărcați energetic. Nu mai puteau atinge obiecte sau să-și strângă mâinile. Trufin susține că aceste anomalii au legătură cu tunelul din Bucegi.

sfinxul-din-bucegi

Nu suntem pregătiți să înțelegem aceste fenomene a spus Trufin. Spectrul informațional este foarte larg. Ne întrebăm, cui aparține acest spectru informațional?

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și