Spiritualitate

SFINXUL din Bucegi emite energii telurice misterioase

Munții Carpați au o curbură spectaculoasă. Imaginile aeriene obținute de la mare înălțime ne pot duce cu gândul la forma sinuoasă a unui șarpe care încearcă să-și înghită coada.

Cea mai misterioasă formațiune din Carpați rămâne stânca din Bucegi care are o asemănare tulburătoare cu Sfinxul egiptean. Dintotdeauna oamenii și-au pus întrebarea dacă aspectul ei particular a fost efectul eroziunii sau avem de-a face cu o lucrare realizată de mâna omului.

Din orice unghi e privit se poate constata că este o reprezentare antropomorfă. Multe persoane susțin că au trăit în apropierea Sfinxului experiențe și revelații excepționale.

Bucegii erau locurile unde dacii își venerau zeii. Vârful Omu are și el ciudățeniile lui prin conurile de lumină ieșind din acel loc.
În anul 1999, mai mulți cercetători români angajați de o firmă străină au descoperit o pantă cu o lungime de un kilometru unde se manifesta o anomalie magnetică. Zona avea efecte benefice asupra organismului uman. Zona a fost numită Gura de Rai, care exprimă o simbolistică a sacrului.

Mai mulți specialiști francezi s-au deplasat în zonă și au constatat cu ajutorul aparaturii de geodetecție că organismul uman nu obosește în acea zonă. Oricât ai urca pe versanții din zonă, în momentul în care ajungi pe acea fâșie oboseala trece. Este vorba de o revigorare a funcțiilor fizico-chimice din organism. Ritmul cardiac revine uluitor de repede la parametrii normali.

Zona a fost testată prin magnetometrie diferențială, respectiv radiografierea subsolului cu aparate de tip Partington, care pot măsura magnetismul pământului. Aceste anomalii apar în rupturile de falii. În acest caz este vorba despre un fenomen necunoscut,în zonă neexistând rupturi de falii.

loading...

În apropierea Sfinxului din Bucegi a fost realizat un experiment inedit. Au fost îngropate la un metru adâncime trei obiecte, unul din aur, altul din argint și al treilea dintr-un aliaj. După un an, cele trei obiecte au fost dezgropate. Obiectul din argint avea culoarea verde, obiectul din aliaj era distrus iar cel din aur era intact.

S-a spus că energiile din zonă au acționat asupra celor trei obiecte. Experimentul a fost reluat în Munții Orientali, trei obiecte au fost îngropate la un metru adâncime. După un an au fost dezgropate și surpriză, obiectul din argint avea culoare albastră, iar obiectul din aur căpătase o culoare roșiatică. S-a confirmat faptul că nu numai solul a avut un rol important în acest experiment, dar și energiile telurice.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top