Sfântul Malachia: Cel de-al  112-lea Papa va fi negru si va aduce Apocalipsa!

Sfântul Malachia: Cel de-al 112-lea Papa va fi negru si va aduce Apocalipsa!

În vârstă de 85 de ani, Papa Benedict XVI şi-a anunţat demisia. După cum se ştie din Biserica Catolică nimeni nu iasă decât cu picioarele înainte. Sistemul catolic e astfel făcut încât nimeni nu se poate retrage, nimeni nu poate demisiona de la vârful Bisericii. Iată totuşi că Papa Benedict XVI a făcut-o, şi-a dat demisia, lăsând libere jocurile de putere de la Vatican. Riguros, bine organizat, Benedict şi-a anunţat demisia, programată la o zi şi o oră anumită (28 februarie 2013, ora 00.00). Nimic nu e lăsat la voia întâmplării.

 Se vehiculează ideea ca până de Paște un nou Papă să ocupe fotoliul principal de la Vatican. Această grabă probabil că are anumite influențe economice, politice, dar nu și în ultimul rând profetice.

Profeția Sfântului Malachia

Dacă ne întoarcem puțin în timp, acum câteva luni publicam un articol despre profeția Sfântului Malachia. Acesta, între anii 1139 şi 1140, a scris o profeție incredibilă despre cei 112 papi de la Vatican și viitorul omenirii. Trebuie să subliniem că Papa Benedict XVI a fost cel de-al unsprezecelea pontif, iar conform profeției Sfântului Malachia, cel de-al 112-lea va fi și ultimul.

Conform acestui text, ultimul Papă cunoscut de oameni se va numi Petrus Romanus” (Petru Romanul) și va fi negru. În timpul acestui Papă, omenirea va trece prin numeroase încercări traumatizate (războaie, foamete), pentru ca la un moment dat Apocalipsa să pună stăpânire pe întreaga planetă. Nu putem preciza dacă Apocalipsa va însemna sfârşitul vieții pe Terra, dar cu siguranță că foarte multe drame se vor năpusti asupra oamenilor.

Iată ceea ce scria Sfântul Malachia despre cel de-al 112-lea Papă:

Loading...
  • #112: “Petrus Romanus” (Petru Romanul). Care va fi ultimul Papă, pentru că în timpul domniei sale va veni sfârşitul.

În timpul persecuţiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-şi  va hrăni credincioşii  în mijlocul multor suferinţe. După aceea, cetatea celor şapte coline va fi distrusă şi temutul judecător va judeca poporul său. Sfârşitul.

Următorul Papă va fi negru

Peter Turkson

Cardinalul Peter Turkson este unul dintre numele vehiculate care ar putea să îl înlocuiască pe Papa Benedict al XVI-lea la şefia Bisericii Catolice susține publicația The Guardian. Cardinalul de Ghana, Peter Turkson, este preşedintele Consiliului Pontific pentru Justiţie şi Pace.El este considerat papabil de când a fost numit în acest post, în 2009, de Benedict al XVI-lea. Au existat mai multe speculaţii că noul Papă va veni din Africa, ca încercare a Bisericii Catolice de modernizare.

Cardinalul de Ghana este favorit la casele de pariuri, alături de Angelo Şcolă, arhiepiscopul de Milano.

Astfel, profeția Sfântului Malachia este pe cale să se producă și atunci trebuie să ne așteptăm că Apocalipsa să se propage pe întreaga planetă. Conform celor scrise de sfântul călugăr, a venit vremea ca viața să ia o nouă formă. Dacă vom fi și noi incluși în această nouă formă, rămâne de văzut.

loading...

Related posts