Mistere

pact-americani-extraterestri
Conspiratii

Serghei Berejnoi, șeful Centrului Titov de Testare și Sisteme de Control al Spațiului: “Nu suntem capabili să facem față unui atac extraterestru”

2views

Fostul imperiu al URSS a dispus de o tehnologie care o depășea și pe cea a americanilor. S-a pus întrebarea cum de a fost posibil acest lucru?

Generalul Emil Străinu scria în Jurnalul Conspirației că regimentul de rachete antiaeriene sovietice se afla în anul 1987, într-o misiune în Siberia.

Armata a deschis focul asupra unui misterios obiect zburător, după ce, în prealabil au fost câteva somații. OZN-ul s-a prăbușit și 25 de militari au fost trimiși în recunoaștere. Dintre aceștia au supraviețuit doar doi.

Aceștia au povestit despre tragicul eveniment. Din OZN au ieșit cinci umanoizi care s-au contopit într-o sferă luminoasă. La scurt timp, sfera a dispărut. Din cei 25 de militari, 23 au fost pietrificați, corpurile acestora fiind foarte rigide.

Epava și corpurile militarilor au fost transportate în laboratoarele KGB. Specialiștii ruși au concluzionat că militarii au fost bombardați cu o sursă necunoscută de energie, care i-a pietrificat, transformând apa din organism într-o substanță cu structură moleculară necunoscută.

Loading...

Acest incident a fost ascuns până în anul 1991, după dezmembrarea URSS, când documente KGB au ajuns în posesia americanilor.

Întâmplarea din Siberia a fost considerat primul conflict armat dintre două civilizații.

Sunt specialiști care atribuie tehnologia avansată a Rusiei ca fiind o problemă legată de contactele pe care rușii le-au avut cu extratereștri.

Russia Today a publicat un interviu cu Serghei Berejnoi, șeful Centrului Titov de Testare și Sisteme de Control al Spațiului. Acesta a declarat, până în acest moment, nu suntem capabili să facem față unui atac extraterestru.

pact-americani-extraterestri

Toate țările semnatare ale Tratatului de la Varșovia aveau o înțelegere comună privind pregătirea și riposta în cazul unei invazii extraterestre. Aceste măsuri erau luate imediat ce se primea indicativul Cosmos.

loading...