Sensul magnetic! Omul și inexplicabila sa legătura cu Terra

Cutremurul din mai 2008, din China, cu magnitudinea de 9 pe scara Richter, a fost clasificat ca fiind al optulea ca intensitate, în clasamentul celor mai puternice cutremure din lume. Cutremurul a avut un bilanț dezastruos. Au murit zeci de mii de oameni, sute de mii au fost răniți și pagube materiale enormii.

După cutremur, mai mulți cercetători americani s-au deplasat în China, interesați de impactul pe care l-a avut cutremurul asupra supraviețuitorilor. Cercetătorii au constatat modificări majore în cadrul funcțiilor cerebrale.

Pe lângă faptul că mulți dintre subiecții cercetării au rămas în șoc mulți ani de la tragedie, prezentau disfuncții ale creierului ca urmare a reducerii interconexiunilor între diferite părți ale creierului.

Creierul este considerat cea mai mare minune. În fiecare secundă, el înregistrează peste 1 milioane de mesaje. Un calculator performant este rudimentar în comparație cu creierul uman. În primul an de viață, creierul unui copil își triplează volumul.

Numărul de conexiuni dintre neuroni este astronomic. Cu toate acestea, cortexul ocupă o suprafață de 20 de decimetri pătrați și are o greutate de un kilogram. Nici un animal nu are un creier la fel de performant, ceea ce aruncă în aer teoria evoluționistă.

Loading...

Teoria conform căreia omul are un al șaselea simț are tot mai mulți susținători printre oamenii de știință. În cadrul unui experiment mai mulți studenți au fost legați la ochi și transportați într-o zonă îndepărtată de universitate. Ei au putut să indice zona unde era amplasată universitatea. În momentul în care experimentul s-a repetat, de această dată nu mai aveau ochii acoperiți, studenții nu au mai identificat corect zona unde se afla universitatea.

Omul are un sens magnetic. Prezența particulelor de magnetită din creier generează o legătură directă între om și Pământ. Omul este conectat la planeta Pământ.

Astronauții care au efectuat zboruri în afara ionosferei au avut grave probleme de sănătate. Aceeași situație a fost în cazul persoanelor care au stat închise mai multe zile în buncăre izolate magnetic.

energia-sufletului

Disfuncții cerebrale au fost înregistrate și în timpul furtunilor electromagnetice. S-a constatat că în creier apar celule anormale care generează tumori.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și