Semnele unei catastrofe globale? Numeroase explozii inexplicabile pe teritoriul SUA

0

Un fenomen impresionant s-a petrecut ieri în numeroase zone, aparent fără nicio legătură, de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Numeroase explozii au fost semnalate în diverse state ale Americii şi cel mai ciudat fapt este că nimeni nu are nicio explicaţie cu privire la originea lor.

Iniţial au fost raportate numeroase explozii mai mici în Euless, Texas, pentru ca ma apoi acestea să se intensifice. Magnitudinea lor a fost estimată undeva la 6 grade. Apoi aceleaşi explozii au fost zărite şi în statul Indiana, pentru ca mai apoi aproape toată coasta de est a Statelor Unite ale Americii să fie cuprinse de acest fenomen misterios.

Ulterior, în partea vestică, bizarele explozii au fost raportate doar în California. Singura diferenţă este că în partea vestică magnitudinea lor a atins un maximum de 6,7 grade.

Atunci când a venit vorba despre oferirea unei explicaţii plauzibile, autorităţile americane au ridicat din umeri. Nimeni nu ştie ce sau cine poate produce aceste explozii extrem de puternice şi cu atât mai mult înafară de a semăna panică în rândul oamenilor, ele pare să nu aibă nicio explicaţie clară sau un sens.

explozii sua

Acest fenomen se petrece la intervale de timp neregulate pe teritoriul SUA, încă din 2011, motiv pentru care a lăsat loc speculaţiilor. Unii susţin că este vorba despre un fenomen de repulsie pe care îl are Pământul şi exact la fel ca şi în cazul sunetelor inexplicabile, exploziile par să prevestească o viitoare calamitate. De asemenea, iubitorii teoriei conspiraţiilor susţin că este vorba despre un alt semn al Apocalipsei, care într-un viitor scurt se va abate asupra planetei noastre. Pe de altă parte, anumite voci susţin că exploziile sunt cauzate de OZN-uri.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și