The news is by your side.

Semnele Apocalipsei: Un rau din Rusia a inceput sa fiarba

0

Misterele Pământului continuă să uimească pe toată lumea. Dacă aceste semnale sunt considerate de unii adevărate semne apocaliptice, oamenii de ştiinţă ridică din umeri atunci când vine vorba să explice anumite fenomene naturale. Un asemenea fapt misterios se petrece în Yekaterinburg, Rusia, pentru că răul Olkhovka a început să fiarbă din senin.

„Apa este foarte caldă. Malurile răului sunt împânzite cu pești morți.”, susţine un martor ocular pentru o publicaţie rusească.

Autorităţile locale au demarat o anchetă pentru determinarea surse de apă caldă. Se crede că există o sursă de apă foarte caldă care pătrunde în rău, fapt pentru care toată apa pare că fierbe. Această teorie este doar o ipoteză care nu oferă o explicaţie plauzibilă pentru că în trecut niciodată nu s-a mai semnalat acest fenomen. Dacă teoria autorităţilor locale se dovedeşte plauzibilă atunci misterul răului Olkhovka este ca şi rezolvat, dar dacă este eronată atunci suntem îndreptăţi să le dăm crezare iubitorilor teoriei apocaliptice?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și