The news is by your side.

Semnele Apocalipsei se arată în China. Apele fluviul Yangtze sunt colorate în roșu

0

O porțiune din fluviul Yangtze a căpătat peste noapte culoarea roșie. Straniul eveniment a fost semnalat în orașul chinezesc Chongqing, care este străbătut de al treilea fluviu din lume ca mărime.

Oamenii de știință au fost chemați la fața locului pentru a extrage probe biologice și a descoperi motivul pentru care apele învolburate ale lui Yangtze au devenit roșii. În urma analizelor de laborator nu s-a detectat nicio urmă de substanță toxică care ar putea să confere răului culoare roșie și din acest motiv nimeni nu poate oferi o explicație clară cu ceea ce se petrece în zona respectivă a răului.

De asemenea, oficialii altor orașe importante prin care Yangtze trece au raportat că anumite zone din rău par a fi de culoare roșiatică. Pentru că acest eveniment este straniu și imposibil de explicat, anumiți cercetători americani susțin că trebuie descoperită cauza naturală. Este posibil ca diverse microorganisme să fi contribuit șa schimbarea culorii râului, dar nici această teorie nu poate fi demonstrată.

O altă explicație posibilă ar fi deversarea unor cantități impresionante de nămol în apa fluviului. Această deversare s-ar fi produs în urma alunecărilor de teren care s-a produs în urma ploilor masive care s-au înregistrat în ultima perioadă.

În sfârșit, există și o altă teorie care încearcă explicarea acestui fenomen straniu. Ea se referă la Apocalipsa din Biblie, care presupune mai multe semne prevestitoare.

Fenomen-misterios-in-China-Fluviul-Yangtze-a-devenit-rosu- Semnele Apocalipsei se arată în China. Apele fluviul Yangtze sunt colorate în roșu

Unul dintre ele este transformarea apelor fluviilor într-o culoare similară cu cea a sângelui. Acest semn apocaliptic este unul important pentru că imediat după această transformare se va abate asupra planetei urgia.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și