The news is by your side.

Semnele Apocalipsei: Norul straniu din Polonia

0

Semnele Apocalipsei îşi fac apariţia din ce în ce mai des în diverse locuri din lume. Chiar dacă profanii contestă aceste semne, atât de clare, indiferent de intensitatea lor, ele stârnesc numeroase controverse.

Un astfel de semn, sub forma unui nor negru cilindric, a apărut pe cerul oraşului Rybnnik din Polonia. Se poate observa formă stranie a norului din fotografia alăturată sau din filmarea care a fost publicată pe internet de către un amator.

Autorităţile poloneze susţin că norul este în fenomen normal pentru zona în care a apărut. Acest punct de vedere dubios nu poate să explice un fenomen pe măsură pentru că un asemenea tip de nor nu s-a mai văzut niciodată. O altă ipoteză susţine că norul este doar o dâră lăsată de un avion, dar în imagini nu apare niciun avion.

Nici această explicaţie nu este plauzibilă pentru că nu a existat niciun avion care trecea prin zonă în acel moment. Controversele misteriosului nor continuă, cei mai mulţi susţinând că este un semn prevestitor al Apocalipsei datorită formei şi consistentei deosebite ale norului. Tu ce crezi că este?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și