Mistere

Bizar

Semnele Apocalipsei? Iată ce eveniment straniu s-a petrecut în Pakistan

0views

Un eveniment care i-a șocat pe cei mai mulți dintre locuitorii orașului Sargodha, Pakistan, s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Nașterea unui bivol cu două capete și șase picioare i-a speriat atât de mult pe iubitorii teoriei conspirației încât în prezent susțin că Apocalipsa este la un pas depărtare, iar omenirea își trăiește ultimele zile.

Apocalipsa este unul dintre cele mai de temut cuvinte din cultura pakistaneză, mai ales în condițiile în care semnele sfârșitului lumii se văd la tot pasul. Cel puțin așa cred locuitorii orașului Sargodha, care săptămâna trecută au fost martorii unui eveniment impresionant. Un bivol cu două capete și șase picioare, născut săptămâna trecută, a creat panică printre martorii evenimentului.

Conform tradiției locale, un astfel de eveniment nu este altceva decât un alt semn care prevestește Apocalipsa. În condițiile în care omenirea traversează o perioadă dificilă din punct de vedere spiritual, înțelepții din micul oraș pakistanez au declarat pentru presa locală că omenirea își trăiește ultimele zile înainte ca sfârșitul lumii să pună stăpânire pe întreaga planetă.

Pe de cealaltă parte, medicii veterinari au încercat să le taie avântul ideilor apocaliptice și susțin că nașterea unui asemenea exemplar nu reprezintă decât o malformație embrionară. Chiar dacă asemenea cazuri sunt extrem de rare, uneori natura mai dă și rateuri și embrionii nu se pot dezvolta în ritmul normal. Consecința este nașterea acestui bivol atipic, cu două capete și șase picioare.

Această explicație nu i-a mulțumit pe localnici, care nu cred în teoriile medicilor veterinari și susțin cu vehemență că sfârșitul este mai aproape decât își poate imagina oricine.

Loading...

loading...