SEMNE ZODIACALE ALE VECHILOR EGIPTENI

SEMNE ZODIACALE ALE VECHILOR EGIPTENI

Astrologia vechilor egipteni se compune din 12 semne, simbolizate printr-o divinitate. Ei credeau că personalitatea și chiar destinul unei persoane sunt guvernate de data de naștere. Vă prezentăm cele 12 semne zodiacale ale vechilor egipteni în funcție de data de naștere.

Nil, perioade, 1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie

Nil este primul semn zodiacal, iar persoanele născute în această perioadă iubesc viața, sunt pasionale, dornice de noi provocări. Sunt compatibile cu cei născuți în Amon-RA și Set.

Amon-Ra, perioade, 8-21 ianuarie, 1-11 februarie

Cei născuți în aceste perioade sunt cei mai buni lideri, au încredere în forțele proprii. Sunt motivați și curajoși. Sunt compatibili cu cei născuți sub semnul zodiacal Nil.

Mut, perioade, 22-31 ianuarie, 8-22 septembrie

Mut este simbolul mamei și a relației parentale. Cei născuți în această perioadă sunt buni părinți, sunt logici, practici și pot face cariere în medicină, drept, învățământ. Sunt compatibili cu semnele astrologice Set și Horus.

Geb, perioade, 12-29 februarie, 20-31 august

Persoanele născute în această perioadă sunt sensibile, cu intuiție și cu trăiri sufletești la cea mai mare intensitate. Sunt compatibile cu cei născuți în Set și Horus.

Osiris, perioade, 1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie

Cei născuți în această perioadă au o dublă personalitate. Sunt puternici și vulnerabili în același timp. Sunt independenți și obiectivul lor este să-și atingă scopurile. Sunt compatibili cu semnele zodiacale Osiris și Thot.

Loading...

Isis, perioade, 11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie

Persoanele născute în această perioadă sunt gânditoare, protectoare. Sunt energice și ludice. Sunt compatibile cu cei născuți în semnele zodiacale Osiris și Thot.

Thot, perioade, 1-19 aprilie, 8-17 noiembrie

Thot este zeul înţelepciunii. Cei născuți în aceste perioade pot rezolva toate problemele cu care se confruntă. Au o memorie excepțională, sunt oameni de acțiune și foarte stabili. Sunt compatibili cu cei născuți în Bastet și Isis.

Horus, perioade, 20 aprilie-7 mai, 12-19 august

Cei născuți în această perioadă sunt curajoși, riscă tot pentru cauza lor. Sunt optimiști, pozitivi. Sunt compatibili cu cei născuți în Bastet și Geb.

Anubis, perioade, 8-27 mai, 29 iunie-13 iulie

Persoanele născute în această perioadă sunt introspective, singuratice, emoționale. De regulă, sunt calme și temperate. Sunt compatibile cu cei născuți în semnele zodiacale Bastet și Isis.

Seth, perioade, 28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie

Persoanele născute în aceste perioade sunt perfecționiste, profesioniști. Sunt buni comunicatori și atrag toată atenția asupra lor. Sunt extrovertiți, pot trece de orice barieră. Sunt compatibili cu cei născuți în Nil și Geb.

Bastet, perioade, 14-28 iulie, 3 septembrie-14 octombrie

Cartea Egipteană a Morților

Sunt în căutarea păcii și a echilibrului. Au motivații importante în viață și o mare intuiție. Înțeleg științele oculte. Sunt compatibili cu cei născuți în Sekhmet și Horus.

Sekhmet, perioade, 29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie

Sunt perfecționiști, au o legătură profundă cu pământul, cu echitatea, cu justiția. Sunt compatibili cu cei născuți în Bastet și Geb.

loading...

Related posts